Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dis gebelik ignesi sonrasi kanama ve agrisi olan var mi
Bana dış gebelik teşhisi konduktan sonra perşembe günü iğne yapildı. Bugün pazar ve iki gündür kanamam fazla ve adet sancisina benzer sancılar çekiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı ?
Bana dış gebelik teşhisi konduktan sonra perşembe günü iğne yapildı. Bugün pazar ve iki gündür kanamam fazla ve adet sancisina benzer sancılar çekiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı ?
Evet ben yaşadım metotrexat iğnesi vurdular tam 8 çift doz. Kanama ile atıyorsun sancın çok olur sırtlarına vurur eğer hastanede yatmıyorsan 3. Ve 7. Gün beta hcg bakmaları gerekli. Düşüşte gösterebilir yükselişte. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç. O iğneden sonra en az 6 ay korunman gerekli. Doktorunda söylemiştir ama belki bianlık hatırlamazsın engelli oluyor cocuklar o iğneden sonra çünkü iğne kanser iğnesi. Çok geçmiş olsın
Teşekkür ederim çok gecmis olsun bu arada
Bana tek doz vuruldu 7.gün test yaptırdım.154ten 23 düştü beta. Doktor gelmene gerek yok artık dedı.3 ay korunacagim 3 ay sonra film cekeceklermis hayırlısı olsun diyorum zaten artik
Arkadaşlar dış gebelik teşhisi nasıl konuluyor bana da dediler cumartesi belli olacak değerlerim 2 gün ara ile
53
120
160
140
Şu an ağrım hiç yok sadece kanamam var
Kanamam hamile olduğumu öğrendiğimden beri var gitgide çoğalıyor dış gebelik olabileceğini kanamam olup hcg 2 katına çıkınca söylediler ama şu an düşüşe geçti yarın tekrar kan vereceğim
Benim hamilelik testim pozitif çıktı ancak 2. Cizgi çok silik ti bir hafta geçmişti adetimden ve devam eden cumartesi birden siddetli kanama başladı sabah.hemen doktora gittim.o gun beta 21 cikti.ilk teşhis kimyasal gebeliktı. Çok tesadüfi doktor hormon testi yapalim dedi iki gün sonra. Yapılan test sonrası betam dusesi gerekirken 39 çıktı. 2 gün bir kez daha yapildi bu defa 48 çıktı. Dış gebelik dedi doktor yüksek ihtimal.yalnız doktor bana güven vermedi başka doktora gittim aynı gün. 2 gün sonra bi daha yapıl bu defa 86 çıktı. İkinci doktor emin olamiyorumdedi.2 gün yine bekledik bu defa 151 çıktı. Doktor bi ihtimal normal olma şansı var iki katı çıkması gerekiyor ama hep sinirda kalıyor dedi.bu süreçte kanamam devam etti.ama şiddeti kalmadı .günlük Ped yetecek kadar kanama oluyordu.son testte betam 154 çıktı. Yani hiç yükselmesi. Dış gebelik kesin dedi ve iğne yaptılar. İğneden 2 gün sonra adet kanamaşı geçirdim 7gun sonra test tim 23 çıktı ve düşük gerçekleşti. Dış gebelik se eger sizinki tek doz iğne yetecektir. Çok yeni çünkü gebelik şimdiden geçmiş olsun