Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bundan Ramazan'da hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim pek yüksek değildi.. Daha sonra mutluluğumuz 1 hafta sürdü bebeğim tutunamadı düştü.. Bayramdan sonra doktorum tekrar gelmemi söylediğinde değerim düşmeye başlamıştı 484den 378e düşmüştü.. Bayramdan sonra gittik tekrar bi kan testi istedi ve kan testim 10 gün sonra fln 1484tü doktorum şok oldu biz şok olduk.. 2 gün sonra tekrar kan testi istedi 1397 çıkınca tamam düşmeye başlamış dedi ama bende çok fazla bel ağrısı çok aşırı sol kasıkta ağrı vardı sürekli devam edip duruyordu hatta o kadar şiddetli oluyordu ki wcye girdiğimde kopucak gibi hissediyordum.. Bağırsaklarımdan batmalar hiç eksik olmuyordu o akşamına acile gittik antibiyotikle ağrı kesici yapıldı tam teşhis konulamadığı için aklımız kala kala eve dönmek çok zor gelmişti.. Tabi eve geldik benim omuzlarımdan göğüslerime doğru bastıran bi ağrı var anlam veremedğim.. En son wcye gittiğimi ve kalan son sesimle eşime seslendiğimi hatırlıyorum sonra bayılmışım.. Acilen acile kaldırıldım.. Acildeki doktor ondan allah bin kere razı olsun bana baktıktan sonra yarın bi ultrasona yönlendireyim sizi dedi hatta öyle içine doğmuş olacakki randevuyu bile kendi aldı allah razı olsun ondan.. Tabi bende ne uyku ne ağrılarımda en ufak bir rahatlama var.. Sabhaladıktan sonra.erkenden hastaneye gittik ultrasonda sol yumurtalığımdan karın boşluğuma doğru giden yoğun miktarda sıvı yani kan tespit edildi apar topar doktoruma gittik önceki gün muayene olduğum doktorum rahminde yoğun kanama var dedi seni acilen ameliyata almam lazım hayatın söz konusu dedi.. Tabi yıkıldık çok korktum ama korkulacak birşey yokmuş.. Ameliyatım doktorumunda yoğun ilgisi ve tecrübesiyle sağsalim 1 saatte bitti yani uyuyup uyanmam 1 saat sürdü. Çok şükür herşey yolunda şiödi sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim..