Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yaramışdı o iğne yanlız sanırım ilk 48 saat geçici bir yükselme yapıyordu beta hcg de o moralini bozmasın ölçtürürsen o yükselme normalmiş sonra düşüşe geçiyordu benim doktor iğneden sonra çok erken ölçtürdü sanırım 24 saat bile geçmemişdi yükseldiğini görünce 2. dozu vurdurmuşdu bir iki gün sonra sonraları ben araştırdığımda zaten geçici bir yükselme yapdığını okumuşdum iğneden sonra sonra düşüşe geçdiğini bence benim doktor bekleseydi tek dozlada biterdi bu iş
Kaçdı beta hcg en son iğne vurulmadan önce.Kalbini rahat tut yarar merak etme ama beta hcg nin sıfırlanması zaman alır benim sanırım 1500 lerdeydi kasım sonu gibi vurulmuşdum iğneyi beta hcg düşmeye başlamışdı ama sıfırlanması ocağın ortalarını bulmuşdu ocak sonu gibide ilk adetimi görmüşdüm sonra nisana kadar korunmuşdum ve hamile kalmışdım arkasından şükür bende sonraki hamileliğimde dış gebelik olacak diye çok korkmuşdum ama neyseki olmadı birde ben dış gebelik sonrası rahim filmi çekdirmişdim sanırım şubat yada mart ayında tabi üstünden 4 sene geçdi nerdeyse tarihler biraz yuvarlak unutmuşum
iğne vurulmadan önce 3000lerdeydi.vurulduktan sonra 5000lere çıktı.aslında 1500lerdeyken belliydi dış gebelik ama doktorum biraz bekleyelim nolur nolmaz dedi diye bekledik..cuma günü düşmüş olmasını umuyorum..düşmesini görmek yeter.nezamana sıfırlandıgının önemi hiç yok..