DIS GEBELIK GECIRIP TEKRAR GEBE KALANLAR

Karpatyam

Anne adayı :)
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
897
733
23
Merhabalar kizlar bana yardimci olun nolur. 3 gebelik seruveni sonunda hala kucagi bos olan bir anne adayi olarak yazmak istedim belki bir care yol ?
Ilki 2 aylik kalp durmasi kurtaj
2.kimyasal gebelik
3.dis gebelik (erken mudahele kurtaj+metrotrkst adli igne)
Dis gebeligimin uzerinden 7 ay geçti korundum.
Hemen hemen bütün tahlilleri yaptirdik.
Sadece esimde ileri hizli problemi var ama dr lar bunla alakali olmadigini sonucta gebe kalabildimi soylediler.
Hangi doktora gitsem bir problem yok kilo verin diyor.
Alkol sigara yok ben 25 esim 30 yasinda
Ben 1.70 boy 75 kg
Esim 1.72 boy 85 kg
Hsg cektirmem soylendi ama oda garanti değilmiş tekrar dis olabilir dediler.
Dis gebelik degerim (750-1400-300-390-500-600-800-900) 900 lerde iken hcg sonlandirildi tuplerime ne kadar zarar verdi tikanikmi bilmiyorum.
Ne yapmali nasil bir yol izlemeliyim?
Dis gebelikden sonra gebe kalanlar varmi aranızda cok korkuyorum?
Artik anne olamayackmisim gbi geliyor

Cnm slm yazdiklari okuyunca cvp yazmak istedim. Ben de 2014 un eylul ayinda dis gebelik gecirdim ve tek doz igne ile sonlandirildi ama kurtaj olmadim.6 ay korunma verdi doktor korunma surecinden sonra 5 ay normal yollarla denedik ama olmadi bebis.doktora gittim o sirada memleketteydim doktor klomen verdi kullanirken yasadigim sehre geldim baska bi doktora devam ettim dis gebelik gecirdigimi ogrenince neden rahim filmi cektirmeden tedaviye basladi diye kizdi doktora bu ay olmazsa diger ay rahim filmi cekecez dedi nitekim olmadi o ay rahim filmi cektirdim ve sag tup tikali cikti buyuk ihtimal o yuzden dis gebelik gecirdim. Rahim filmi cekildigim ayi bos gecirdik dohal olarak diger ay yine klomen e basladik sag tupten yani tikali olandan yumurta gelseydi o ay hic bi bebek calismasi yapmicaktik ama sansimiza sol tupten iki tane yumurta gelisti ve catlatma ignesi vuruldum sonuc olarak o ay hamile kaldim sukurler olsun bence vakit kaybetmeden sende hemen bi rahim filmi cektir cnm bak bakalim belki tuplerden biri tikalidir seninde o yuzden dis gebelik olmustur bilemezsin. Hem rahim filminden sonraki 3 ay icinde hamile kalan cok yani hamile kalmayi da kolaylastirio cunku rahime ilac verilior o da temizlio rahmi kilon hamile kalmana engel olacak kadar cok degil ben 1.62 boy 83 kiloyla hamile kalmistim mesela sen hic beklemeden cektir hsg yi ondan sonrasi Rabbime kalmis insallah tez zamanda sende yavrunu alirsin kucagina benim kiz suan 13 aylik :)

maşallah canım Allah razı olsun Rabbım sağlıcakla buyutmenı nasıp etsın banada nasıp etsın butun ısteyenlere inşallah umut oldum ben klomen vs kullanmam artık sanırım klomen kullandıgım ay dış gebelık oldu çünkü korkuyorum ama dedın gbı rahım fılmı için bu ay gideyım ınşallah cok ertelemezler ... ben şuan hsg cektırmeden gozumu karartıp gebede kalmak ıstemıyorum aslında bıdaha dış olursa dıye korkuyorum açıkçası ama hsg cektırp yıen dış gebelık geçirenlerde var cok zor bı sureç tahmıne dıosundur Allah yardımcım olsun bı kontrole gıdecem ama hangı doktora guvenecegımıde şaşırdım kaldım

Mrb kızlar ben iki ay önce dış gebelik geçirdim ve iki ay sonra yine adet günüm gecikti bir hafta oldu test yaptım pozitif çıktı ama yinede korkuyorum yine dış gebelirtir diye benimle aynı durumda olan var mı

Cnm bu durumda 3 soru var.
Dis gebelik nasil sonlandi.
Hcg degerin sifirlanmismiydi dis gebelik bittiginde
3.de suan poztfse eger yr katliomu die bakman lazm 2 gune bir dis gebelik olup olmadini maalesef anlayamiosun saglikli gibi ilerliyor

Cnm bu durumda 3 soru var.
Dis gebelik nasil sonlandi.
Hcg degerin sifirlanmismiydi dis gebelik bittiginde
3.de suan poztfse eger yr katliomu die bakman lazm 2 gune bir dis gebelik olup olmadini maalesef anlayamiosun saglikli gibi ilerliyor
Evet sıfirlanmışti hcg değerim zaten düşük yaptım aradan iki ay geçti ve ağrım yok midem bulanıyor göğüs ağrım var pazartesi kan testi ve ultrason Son yaptırılan inşallah saglikli

Dusuk yaptım hcg değerim sonlanmisdi şu anda hiç şançim yok midem bulantısı var göğüslerimı de ağrı var ve kahverengi bir akıntım oluyor bazen pazartesi kan testi yaptırıcam inşallah sağlıklı bir gebelik dir çok istiyoruz eşimle bir bebeğimin olmasını

inşallah cnm içini ferah tut ıkı gune bır hcg ver kese gordunmu rahatla gıtme doktora ultrasona gırmekde oldukça zararlı

Kızlar dün gece rahatsizlandim hastaneye girdim ve hamile olduğumu öğren dim üç haftalık ama düşük tehlikeli varmış istirahat etmem gerekiyormuş çok mutluyum Allahım çocuğu olmayan bütün herkeze basıp etsin

Canm cok sevindim hamile olmana tebrikler insallah saglikla kucagina alirsin dis gebeligini nasil dusurduler metroteksat ignedenmi vurdular ?
Korunma vermediler sanirim 2 ay sonra kalmissi rabbim saglicakla insallah ha bide rahim filmi cektrdnmi

Merhaba

Benim 7 ay once bi dış gebeligim oldu igne vuruldum 6 ay korunma dediler rahim filmi cektirdim dr herseyin normal dedi bu ay tekrar hamile kaldim ama degerlerim dusuk 2 gune bir kan veriyorum

Teşekkür ederim canım ama yine düşük yapdim beş haftalık olmuştu hamileyken kanamam oldu hastaneye girdim çocuk kesesinden bir sorun yok dedi ilaç falan veredir eve geldim iki gün sonra düşük yapdim moralim çok bozeki korkuyorum artık hamile kalmadan önereceğin bir hastane doktor varmı canım malatyada

Teşekkür ederim canım malesef yine düşük yapdim beş haftalıkdi kanamam vardı hastaneye gitdim çocuk kesesi görülüyor hiç bir sıkıntı yok dediler eve gonderdiler iki gün sonra düşük yapdim şimdi korkuyorum yine hamile kalıp düşük yaparım diye neyapacam bilmiyorum önereceğin bir hastane doktor varmı canim

Canm nasilsin nasil oldun

Gülüm uye misin bilmiyorum bende dis gebelik gecirdim subat ayinda iki igne ile düştü değerler rahim filminr gerek yok dedi doktor suanki durum nedir hamile kaldin mi gülüm o kadar cok korkuyorum ku tekrar dis gebelik yaşamaktan Güzel umutlu haberlerini alirsam bana da umut olur gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…