- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Nasıl anlaşıldı, nasıl bir yol izlendi rica etsem anlatabilir misiniz? Düzensiz beta artışım var pztden beri, gıdım gıdım artıyor, şüpheleniyorum. Nasıl bir işlem yapıldı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucuz atlatmışsın kuzum,bir defa yaşadım ve iç kanama ile ölüme 5 kala ameliyata alınarak tüpümden oldumCanım hayırlısı olsun öncelikle değerlerin kaç öğrenebilirmiyim. 2 kere yaşadım düzensiz beta ile teşhis koyulup sonlandırıldı malesef![]()
Ah canım geçmiş olsunUcuz atlatmışsın kuzum,bir defa yaşadım ve iç kanama ile ölüme 5 kala ameliyata alınarak tüpümden oldum![]()
Benim değerlerim yüksekti ayrıca 6.5 haftalık gebeydimAh canım geçmiş olsunbenim değerlerim çok düşükken yakaladım hep 100 ü geçince de hemen iğne oldum
![]()
Ah canım geçmiş olsun malesef üzücü bir durum ama geçmişi bırakıp önümüze bakıcaz rabbim tekrarlatmasın tek dileğim oBenim değerlerim yüksekti ayrıca 6.5 haftalık gebeydimAklıma gelmediği için açıkçası doktora geç gideyim kalp atışlarını duyayım demiştim
Ben zaten çocuk düşünmüyorum,spiral taktırdım 3 ay sonra. Ama ne olacağı hiç belli olmuyor o sebeple duana katılıyorum kuzumAh canım geçmiş olsun malesef üzücü bir durum ama geçmişi bırakıp önümüze bakıcaz rabbim tekrarlatmasın tek dileğim o![]()
He o zaman dikkat et canım yine sen spiralle de kalan olabiliyormuşBen zaten çocuk düşünmüyorum,spiral taktırdım 3 ay sonra. Ama ne olacağı hiç belli olmuyor o sebeple duana katılıyorum kuzum![]()
Etmeye çalışıyorum canım ,artık gerisi takdir :)He o zaman dikkat et canım yine sen spiralle de kalan olabiliyormuş
Ne gelirse Allahtan artık hayırlı olanı versin her daim canımEtmeye çalışıyorum canım ,artık gerisi takdir :)
Merhaba, yorumunuza denk geldim. Ben de dün bata 5 gün kala kaset testte çift çizgiyi gördüm. Bugün hemen doktora gittim, beta değerim 60 progesteron 19,8 çıktı. Ultrasonla baktı, sol tüpte şişkinlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi. Daha sonra daha detaylı bir ultrasona girdim, oradaki doktor da sol taraf temiz sağ overde kistlik oluşum var eptopik? Yazmış. Daha sonra doktora sonucu göstermeye gittim, ultrasonda tekrar baktı bu sefer sabah gördüğün şişkinliği göremedi. 2 gün sonra tekrar gel dedi. O kadar allak bullak oldum ki çok üzgünüm. Bu kadar erken süreçte dış gebelik belli olur mu? Sizin nasıl ilerledi bilgi verir misiniz?Canım hayırlısı olsun öncelikle değerlerin kaç öğrenebilirmiyim. 2 kere yaşadım düzensiz beta ile teşhis koyulup sonlandırıldı malesef![]()
Bence bu değerle belli olmaz. 2 günde bir kan testi verin 2 katına çıkması gerekiyor. Mesela 60 çıkmış. 48 saat sonrasında 120 ve daha fazla cıkması gerek sağlıklı bir gebelik için. Benim 2 günde bir takiple düzensiz beta artışım vardı. Doktorlar dış gebelik diyerek iğne ile sonlandırdı.Merhaba, yorumunuza denk geldim. Ben de dün bata 5 gün kala kaset testte çift çizgiyi gördüm. Bugün hemen doktora gittim, beta değerim 60 progesteron 19,8 çıktı. Ultrasonla baktı, sol tüpte şişkinlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi. Daha sonra daha detaylı bir ultrasona girdim, oradaki doktor da sol taraf temiz sağ overde kistlik oluşum var eptopik? Yazmış. Daha sonra doktora sonucu göstermeye gittim, ultrasonda tekrar baktı bu sefer sabah gördüğün şişkinliği göremedi. 2 gün sonra tekrar gel dedi. O kadar allak bullak oldum ki çok üzgünüm. Bu kadar erken süreçte dış gebelik belli olur mu? Sizin nasıl ilerledi bilgi verir misiniz?
Teşekkür ederim takipteyim ama o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. Kasığımda da sızı var kafaya taktım kesin dış gebelik ondan ağrı yapıyor diye ama daha bata bile 4 gün var, bu kadar erken belirti verir miBence bu değerle belli olmaz. 2 günde bir kan testi verin 2 katına çıkması gerekiyor. Mesela 60 çıkmış. 48 saat sonrasında 120 ve daha fazla cıkması gerek sağlıklı bir gebelik için. Benim 2 günde bir takiple düzensiz beta artışım vardı. Doktorlar dış gebelik diyerek iğne ile sonlandırdı.
Ama şöylede birşey var. 1 bucuk ay önce 2 aylık bebeğiminde kalbi durdu. Başka bir doktordAn görüş almak için gittim. Bulunduğum yerde epey tecrübeli bir doktor. Hikayemi anlattığımda rahim dışında gebelik oluşumunu görmeden sadece düzensiz beta artışıyla direk dış gebelik diyemeyiz. Kimyasal gebelik dedi.
Bence siz şuan doktora gitmeyin kan verin tekrar artışa bakın.
Progesteron hakkında bir bilgim yok ama bence endişe etme kendini strese sokma. Normal gebelikte de kasık ağrısı oluyor. Bide 4 gün kala 60 çıkmış gayet iyi bir değer benim birinde adet 1 gün geçince 34 çıkmıştıTeşekkür ederim takipteyim ama o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. Kasığımda da sızı var kafaya taktım kesin dış gebelik ondan ağrı yapıyor diye ama daha bata bile 4 gün var, bu kadar erken belirti verir miprogesteron 19,8 çıktı dış gebelikte daha düşük oluyormuş genelde bilmiyorum İnş iyi yükselir
Teşekkür ederim, inşallah düzgün yükselir.Progesteron hakkında bir bilgim yok ama bence endişe etme kendini strese sokma. Normal gebelikte de kasık ağrısı oluyor. Bide 4 gün kala 60 çıkmış gayet iyi bir değer benim birinde adet 1 gün geçince 34 çıkmıştı![]()
İnşallah hayırlısıyla güzelce devam etsin gebeliğin inşallahTeşekkür ederim, inşallah düzgün yükselir.![]()