• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dis gebelik gecirenler yardim edermisiniz?

berrill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
120
17
38
Merhaba 2 yillik evliyim ilk gebeligim olacakti fakat ogrendikten bir hafta sonra ultrasyonda gormeye gittigimizde maalesef kesede deil tup te oldugunu ogrendik metotreksat vuruldum iki doz siddetli sancilar derken iki hafta oldu benim hala kanamam var doktor alti ay korunma dedi rahim filmi istedi uc ay sonra o alti ayi duyduktan sonra dunyam tekrar yikildi basima bedensel sikintilardan cok psikolojm cok berbat bu durumlari yasayanlar var mi biseyler yazarmisiniz cok kötüyüm.

cnm aynisinin tipkisini yasadim ama benim degerler dusmeye baslamisti doktor sanslisin dedi ve benim 6 ayimi yedi.17 gun kanama devam etti degerler kontrol edildi sukur igneden sonra tamamen eridi bitti. senin yerinde olsam 2yada 3 ay ben olsam sonrasinda tekrar baslardim calismalara gecmis olsun cnm bu da gecer insallah.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm cevap yazdgn icin cok saol benimde dun kanamam bitti yarin tekrar gidicm hcg baktrmya benim de dustu baya ins. Bir an once sifirlanir benimde, sana da cok gecmis olsun bu derdi ancak ceken bilir rahim filmi cektirmismiydin su an kac ay oldu atlatali hamilemisin bilmiyorum ama inşallah allah hayirli bebekler verir bize tez zaman da ben iki yil beklemistim bebegimi simdi tek Arzum tekrar hayirlisyla hamile kalabilmek insan konusacak birine cok ihtiyac duyuyor tekrar tesekkurler

Cnm cevap yazdgn icin cok saol benimde dun kanamam bitti yarin tekrar gidicm hcg baktrmya benim de dustu baya ins. Bir an once sifirlanir benimde, sana da cok gecmis olsun bu derdi ancak ceken bilir rahim filmi cektirmismiydin su an kac ay oldu atlatali hamilemisin bilmiyorum ama inşallah allah hayirli bebekler verir bize tez zaman da ben iki yil beklemistim bebegimi simdi tek Arzum tekrar hayirlisyla hamile kalabilmek insan konusacak birine cok ihtiyac duyuyor tekrar tesekkurler
cnm benimde 1,5 sene oldu hamile değilim malesef ve rahim filminde tek yumurtalığım ve tüpüm açık çıktı şükür......cnm benim sorun eşimin morfolojisiymiş ihmal etme bence eşinde görünmediyse mutlaka görünsün.....sana da geçmiş olsun aynen çeken bilir....birdaha yaşatmasın rabbim....

Anladim cnm cok saol gecmis olsun tekrardan allahim tez zamanda hayirli hamilelikker tattirir insallah isteyen herkese icinde bize de

Merhaba kader arkadaşlarım... bu dış gebelikten bende yandım geçen yıl. Ilk gebeligimdi evde şok mutluluk bi aradaydi ama üç gün sürdü mutluluk... sonrası ağrı sanci igne... ilk ignede düşmedi bnmde. Etraftan çoğu kişi fikir verdi rahim filmi cektir diye doktor uma söyledim. Gerek yokdedi. Cektirmedim bnde... ama tekrar hamile kalmayada ancak 1 yıl sonra cesaret edebildim... Çünkü hiç kolay gecmiyo o günler. ..

Merhaba 2 yillik evliyim ilk gebeligim olacakti fakat ogrendikten bir hafta sonra ultrasyonda gormeye gittigimizde maalesef kesede deil tup te oldugunu ogrendik metotreksat vuruldum iki doz siddetli sancilar derken iki hafta oldu benim hala kanamam var doktor alti ay korunma dedi rahim filmi istedi uc ay sonra o alti ayi duyduktan sonra dunyam tekrar yikildi basima bedensel sikintilardan cok psikolojm cok berbat bu durumlari yasayanlar var mi biseyler yazarmisiniz cok kötüyüm.
Canim bende 2 yillik evliyim dis gebelik ameliyatı oldum 3 gün evvel tupumu aldilar.yatiyorum hastanede.önce kese var ama bozuk düşer bu dediler o düştü.sonra sağ tüpte var metatraxat verelim dediler 90 mg olmadi tekrar verdiler beta 1500 e kadar düştü bu seferde tüp gruptur yirtilmasi oldu.acil ameliyata girdim.iste durum bu.

Arkadasim b
Merhaba kader arkadaşlarım... bu dış gebelikten bende yandım geçen yıl. Ilk gebeligimdi evde şok mutluluk bi aradaydi ama üç gün sürdü mutluluk... sonrası ağrı sanci igne... ilk ignede düşmedi bnmde. Etraftan çoğu kişi fikir verdi rahim filmi cektir diye doktor uma söyledim. Gerek yokdedi. Cektirmedim bnde... ama tekrar hamile kalmayada ancak 1 yıl sonra cesaret edebildim... Çünkü hiç kolay gecmiyo o günler. ..

enDe asilama yaptirdim 12 gunde negatif dediler neyse adet oldum biturlu bitmedi 13 gun oldu doktora gittim adetim bitmiyondie enfeksiyondan deyup ilac verip yolladi hatta kadin dogum hapibverdi icmedim ben bugun doktora gittim siddetlinkasigimda agri kanama devam beta hcg 800 cikti ama kesd gozukmedi doktor 2 gun sonra anlariz dedi dis gebelik kanda yukseliyomus nasil anliycaklar bilmiyorum ama yardim edin neler yasadiniz

Cnm öncelikle inşallah dış gebelik değildir. Dış gebelikse eger kandaki bhcg iki gundee bir iki katina cikmasi gerekirken değer iki katina cikmiyor. Yani bende oyleydi. Vede dis gebeliksede belkide bu kanamalarin onu atmak icindir.ben kanamam vat deyip dr a kosmustum dusuk olcak diye. Megersem sagliksiz gebeliklerde bazen vücut kndi atmaya calisiyomus keske biraksaydimda kndi dusseydi diyrm simdi hep. Dr anlamadığı icin düşük onleyici ilac hap serum kullndim hep.

Back