• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik geçirenler korunma sürecinden ne kadar sonra hamile kaldınız?

evet haklsın en güzeli çektirmek içim bi nebzede daha rahat olur tabi temiz çıkarsa...
inşallah temiz çıkar canım. çıkmasada çaresine bakarsınız. herşeyin çaresi var. mesela bir arkadaşım hiç gebe kalamadı 1 ay 2 side kapalıymış tüplerin ama açıldı ve hemen gebe kaldı. diğer arkadaşımda 2 defa dış gebelik geçirdi. ve açılmadı tüp bebek deneyecek bu ay. değişik değişik şeyler var. sende büyük bir sorun olduğunu sanmam,

inşallah temiz çıkar canım. çıkmasada çaresine bakarsınız. herşeyin çaresi var. mesela bir arkadaşım hiç gebe kalamadı 1 ay 2 side kapalıymış tüplerin ama açıldı ve hemen gebe kaldı. diğer arkadaşımda 2 defa dış gebelik geçirdi. ve açılmadı tüp bebek deneyecek bu ay. değişik değişik şeyler var. sende büyük bir sorun olduğunu sanmam,
Ins canim yaaa ins asil tedavi bol bol dua etmek yinede cektiricem ama

Konuyu açtığımda nisanmış Mayıs sonu hamile kaldigimi öğrendim ama buda olmadı düşükle sonuçlandı şimdi cinsiyetini öğrenecektim nasip değilmiş.

Ins canim yaaa ins asil tedavi bol bol dua etmek yinede cektiricem ama
hakkında hayırlısı olsun canım. Allah aratmasın gerçekten çok zor yaşayan bilir.
Konuyu açtığımda nisanmış Mayıs sonu hamile kaldigimi öğrendim ama buda olmadı düşükle sonuçlandı şimdi cinsiyetini öğrenecektim nasip değilmiş.
geçmiş olsun canım. malesef yaşanıyor böyle şeyler inşallah birdahaki sağlıklı olur. benimde 3. gebeliğim bu ilk defa bu kadar ilerledim. birazda nasip diye bakıyorum. iki bebeğimde farklı sebeplerden gitti. ilkinin kalbi durdu pıhtılaşmadan 2. gebelik dış kornualdi. yani olmayacaksa olmuyor işte. farklı farklı bahaneler engel oluyor. ama çok zor yaşayan bilir Allah birdaha göstermesin.

Lütfen dış gebelik geçiren ve tüp bebek yaptıracak olan arkadasın işe ilgili bilgi verir misin?benim de suan 4. Dış gebeliğim.tüp istediğim halde "sen kalıyon "diye dr'um kabul etmedi yapmayı.Şimdi çok pişmanım onu dinlediğim için.keşke devam etseydim korunmaya.Arkadasının tuttumu vs lütfen haberlerini bekliyorum.senin Bebeğini de Allah korusun,bir avazda kucağına alman nasip olsun inş

Lütfen dış gebelik geçiren arkadaşının yaptırdığı tüp bebek ile ilgili bilgi verir misin?malesef ben suanda 4. dış gebeliğimi yaşıyorum.Tuttumu vs lütfen beni de bilgilendirin

Lütfen dış gebelik geçiren ve tüp bebek yaptıracak olan arkadasın işe ilgili bilgi verir misin?benim de suan 4. Dış gebeliğim.tüp istediğim halde "sen kalıyon "diye dr'um kabul etmedi yapmayı.Şimdi çok pişmanım onu dinlediğim için.keşke devam etseydim korunmaya.Arkadasının tuttumu vs lütfen haberlerini bekliyorum.senin Bebeğini de Allah korusun,bir avazda kucağına alman nasip olsun inş
canım öncelikle iyi dileklerin için amin diyorum. Allah herkese nasip etsin. çok geçmiş olsun 4. defa hüsran yaşaman çok zor. neden dr. un bukadar ısrarcı demekki sorun var bir yerde. canım arkadaşım 2. den sonra düşündü tüp, onun hsg sonuçları tam hatırlamıyorum ama tıkalı gibi bişiler vardı. iki tüpte de problem vardı. sanırım dr. önerdi ona. spermin oradan geçmesiyle döllenmiş yumurtanın geçmesi farklı. hafif bir tıkanıklık bile olsa sonuçta kalıyormuş tüpte. arkadaşımdan şimdi yumurta topladılar daha transfer edilmedi. dondurup 1 dahaki aya transfer olacakmış. tutup tutmadığını sana söylerim 1 ay sonra eğer hatırlatırsan bana. ama bence sen dr. değiştir yada laparoskopi falan yapıyorlar ya açılsın diye onu yapsın ozaman nezamana kadar böyle devam edecek. önce tedavi ol canım sonra dene derim. çok yardımcı olamadım kusra bakma.

canım öncelikle iyi dileklerin için amin diyorum. Allah herkese nasip etsin. çok geçmiş olsun 4. defa hüsran yaşaman çok zor. neden dr. un bukadar ısrarcı demekki sorun var bir yerde. canım arkadaşım 2. den sonra düşündü tüp, onun hsg sonuçları tam hatırlamıyorum ama tıkalı gibi bişiler vardı. iki tüpte de problem vardı. sanırım dr. önerdi ona. spermin oradan geçmesiyle döllenmiş yumurtanın geçmesi farklı. hafif bir tıkanıklık bile olsa sonuçta kalıyormuş tüpte. arkadaşımdan şimdi yumurta topladılar daha transfer edilmedi. dondurup 1 dahaki aya transfer olacakmış. tutup tutmadığını sana söylerim 1 ay sonra eğer hatırlatırsan bana. ama bence sen dr. değiştir yada laparoskopi falan yapıyorlar ya açılsın diye onu yapsın ozaman nezamana kadar böyle devam edecek. önce tedavi ol canım sonra dene derim. çok yardımcı olamadım kusra bakma.
Laporoskopi de oldum hsg de çekildim.hiç bir problem yokmuş,ondan israrı. :( demek ki kaderden öyle yok.oldukça iyi ve paraya hiç düşkün olmayan bir dr'a gidiyorum.Tabii ki ondan başka hocalarla da görüştüm hepsi aynısını dedi.3'den sonra loporoskopi olmuştum onda acık olduğu tamamen netleşmişti.sağdan gebe kalmıştım hep o da bebekle birlikte alınmıştı.mutlaka bekliyorum haberlerini.Allah arkadaşına ve her isteyene nasip etsin inş

Laporoskopi de oldum hsg de çekildim.hiç bir problem yokmuş,ondan israrı. :KK43: demek ki kaderden öyle yok.oldukça iyi ve paraya hiç düşkün olmayan bir dr'a gidiyorum.Tabii ki ondan başka hocalarla da görüştüm hepsi aynısını dedi.3'den sonra loporoskopi olmuştum onda acık olduğu tamamen netleşmişti.sağdan gebe kalmıştım hep o da bebekle birlikte alınmıştı.mutlaka bekliyorum haberlerini.Allah arkadaşına ve her isteyene nasip etsin inş
anladım canım çok zor ama her şeyi yaptırmışsın ozaman bolca dua et inan duanın gücüne gerçekten. İnşallah birdahaki güzel bir gebelik olur. bitki kürlerinide araştır güvenilir yerlerden. sağlıksız tüpün alınması iyi olmuş aslında. diğeriyle kısa zamanda olur inşallah. haberdar ederim seni sonuçtan canım

anladım canım çok zor ama her şeyi yaptırmışsın ozaman bolca dua et inan duanın gücüne gerçekten. İnşallah birdahaki güzel bir gebelik olur. bitki kürlerinide araştır güvenilir yerlerden. sağlıksız tüpün alınması iyi olmuş aslında. diğeriyle kısa zamanda olur inşallah. haberdar ederim seni sonuçtan canım
Arkadaşının durumunda var mı gelişme????

Arkadaşının durumunda var mı gelişme????
eğer negatif durum varsa sormaya çekiniyorum canım. birde benim gebe olmam sanki sürekli merak içindeymişim hissi verip karşı tarafı rahatsız edebilir. sürekli sorulması insanın hoşuna gitmiyor çünkü. o yüzden o söylemedikçe ben soramıcam malesef. kendisi söylerse haberdar ederim seni.

eğer negatif durum varsa sormaya çekiniyorum canım. birde benim gebe olmam sanki sürekli merak içindeymişim hissi verip karşı tarafı rahatsız edebilir. sürekli sorulması insanın hoşuna gitmiyor çünkü. o yüzden o söylemedikçe ben soramıcam malesef. kendisi söylerse haberdar ederim seni.
Cok guzel dusunmussun,beni ututmussundur sandim ben de.ins tutmustur,ikiniz de saglikla kucaginiza alirsiniz

Cok guzel dusunmussun,beni ututmussundur sandim ben de.ins tutmustur,ikiniz de saglikla kucaginiza alirsiniz
merhaba canım
arkadaşım 8 haftalık gebe :) ilk denemde yani tüp bebekte olmuş. rahim içi sağlıklı bir gebelik
darısı başına inşallah :) sanada umut olsun :)

merhaba canım
arkadaşım 8 haftalık gebe :) ilk denemde yani tüp bebekte olmuş. rahim içi sağlıklı bir gebelik
darısı başına inşallah :) sanada umut olsun :)
Maşallah ona ve bebeğine,rabbim ikisini de korusun.Cook sevindim.Darisi başıma inşallah.nerede yaptırdı?yine sağlığından haberler verirsen cok sevinirim.Cok kararsızım 5-6 dr yaptırma tüp bebek yaptırma zaten kalkabiliyorsun ve sağlıksız tüpün alındı diğeri de tamamen sağlıklıymış diyor ama ben bilemiyorum bir an önce kalmak istiyorum artık :( bu da kaderimle mi oynamak olurkafamda bir ton soru işaretleri :(

Maşallah ona ve bebeğine,rabbim ikisini de korusun.Cook sevindim.Darisi başıma inşallah.nerede yaptırdı?yine sağlığından haberler verirsen cok sevinirim.Cok kararsızım 5-6 dr yaptırma tüp bebek yaptırma zaten kalkabiliyorsun ve sağlıksız tüpün alındı diğeri de tamamen sağlıklıymış diyor ama ben bilemiyorum bir an önce kalmak istiyorum artık :KK43: bu da kaderimle mi oynamak olurkafamda bir ton soru işaretleri :KK43:
gebe kalman ne kadar sürüyor canım ? uzunsa düşünebilirsin. arkadaşın 2 tüpüde problemli çıktı. pek umut yoktu açıkçası normal yolla. ama o 2-3 ayda gebe kalabiliyordu. eğer kısa sürede gebe kalıyorsan dua et ve deneme boşuna tüp.diğer tüpünle olur inşallah. ama eğer 6 ayı geçiyorsa ve yaşınıda bilmiyorum. yaşta varsa düşünebilirsin bence. antalya da yaptırdı arkadaşım.

Back
X