- 4 Kasım 2020
- 1.905
- 2.622
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim dikkatimi çeken ters bir durum olsa bana yansırdı ama hiç belirtim yokGülüm ben keseyi 5.haftada gördüm beta 3500 falandı Rabbim korktuğuna uğratmasın ama kesenin simdiye gözükmesi lazımdı betana baktırmanı tavsiye ederim kaçlara ulaşmış dış gebelik tehlikeli bişey nekadar geç farkedilirse o kadar zararı var geciktirme
Bende öyle düşünüyorum biraz açıkçası onlAr hamile olmadığımız günden başlıyor hamile olduğumuzu saymaya . Bilmiyorum altta. Kontrol edicem dedi haftaya arkadaşıma da aynını yapmıştı özel de bi doktor kızın bebeği düştü kontrolden sonra o yüzden çekiniyorumHerkesin durumu ayni olmak zorunda degil.6. haftadan sonra kese görünür ama seninki 7 de olur 8 de.biz son adeti başlangıç alıp gebelik hesapliyoruz ama yine de ne zaman tutundu oldu bilemiyoruz dimi.o yüzden skma canını istersen tekrar kan testi yaptır başka doktor dene inşallah görürsün keseyi![]()
Sen en iyisi tekrar kan testi yaptır başka doktora git pazartesi.umarim o zaman ultrasonda görünür kese.aklini karıştıracak seni strese sokacak bi muayene de yaptırma ultrasonda zaten görünecektir biraz daha geçince.Allahin izniyle hiv bisey olmaz herşey yolundadır inşallah içini ferah tut hiç bi kötü belirtinde yok cok sukurBende öyle düşünüyorum biraz açıkçası onlAr hamile olmadığımız günden başlıyor hamile olduğumuzu saymaya . Bilmiyorum altta. Kontrol edicem dedi haftaya arkadaşıma da aynını yapmıştı özel de bi doktor kızın bebeği düştü kontrolden sonra o yüzden çekiniyorum
Çok teşekkür ediyorum çok sağolun inşallah başka doktor fikri benimde kafamdaydı bu günden beri . Özel hastanelere o kadar para döküyoruz anca strese sokuyorlar gerçektenSen en iyisi tekrar kan testi yaptır başka doktora git pazartesi.umarim o zaman ultrasonda görünür kese.aklini karıştıracak seni strese sokacak bi muayene de yaptırma ultrasonda zaten görünecektir biraz daha geçince.Allahin izniyle hiv bisey olmaz herşey yolundadır inşallah içini ferah tut hiç bi kötü belirtinde yok cok sukur
Rica ederim sizde bebeginizde sağolunÇok teşekkür ediyorum çok sağolun inşallah başka doktor fikri benimde kafamdaydı bu günden beri . Özel hastanelere o kadar para döküyoruz anca strese sokuyorlar gerçekten.
Bi belirtimde yok umarım bi sıkıntı yoktur
Haftayı sata göre söylüyorsan yanılma olabilir yumurtlama geç olduysa. En son ne zaman beta verdin değerin kaçtı ve vajinal mi bakıldı karından mı?
6 kasımda gitmiştim. 250 çıktı sonra iki gün sonra gittim 540 tı gayet normal ilerliyorsun dedi . Ben son adet tarihimi söyledim ona bende yerleşme kanaması filan olmadı adetim 6 gün sürdü ve temizlendikten iki gün sonra değerlendirdik yumurtlama günüm dü çünkü . O tarihlere bakılırsa şu an bir aylık var yokHaftayı sata göre söylüyorsan yanılma olabilir yumurtlama geç olduysa. En son ne zaman beta verdin değerin kaçtı ve vajinal mi bakıldı karından mı?
Beta 3000lerde iken karından görünür kese. Senin şimdiye 30 binlerde olmalıydı en az. Bu büyüklükte bir dış gebelik ölüm demek nerdeyse yani doktor tüpte görürdü dış gebelik olsa bence değerin düştü kimyasal geçirdin.6 kasımda gitmiştim. 250 çıktı sonra iki gün sonra gittim 540 tı gayet normal ilerliyorsun dedi . Ben son adet tarihimi söyledim ona bende yerleşme kanaması filan olmadı adetim 6 gün sürdü ve temizlendikten iki gün sonra değerlendirdik yumurtlama günüm dü çünkü . O tarihlere bakılırsa şu an bir aylık var yok
Gördüğünüz üzere halâ ölmedim hayattayım demekki . Bi sorunum da yok dediğiniz gibi tüpte görünmesi gerekiyordu . Aksi bişekilde kanama da olmadığına göre nasıl geçirmiş olabilirimBeta 3000lerde iken karından görünür kese. Senin şimdiye 30 binlerde olmalıydı en az. Bu büyüklükte bir dış gebelik ölüm demek nerdeyse yani doktor tüpte görürdü dış gebelik olsa bence değerin düştü kimyasal geçirdin.
Değer düşmeyi bekliyordur ama mutlaka bi şey vardır. Kan testini yenileyin ya da başka bi doktora gidin çok zaman geçmiş testin üstündenGördüğünüz üzere halâ ölmedim hayattayım demekki . Bi sorunum da yok dediğiniz gibi tüpte görünmesi gerekiyordu . Aksi bişekilde kanama da olmadığına göre nasıl geçirmiş olabilirim
Bende hayattayım. Hiç bir belirtim yoktu dış gebeliğe dair. Ama öğrendim bugün dış gebelikte var normalide. İğneyle alçaklar pazartesi. Agrimda yok dedim. Bilmiyorum neden böyleGördüğünüz üzere halâ ölmedim hayattayım demekki . Bi sorunum da yok dediğiniz gibi tüpte görünmesi gerekiyordu . Aksi bişekilde kanama da olmadığına göre nasıl geçirmiş olabilirim
Nasıl oluyor hem gebelik hem dış gebelikBende hayattayım. Hiç bir belirtim yoktu dış gebeliğe dair. Ama öğrendim bugün dış gebelikte var normalide. İğneyle alçaklar pazartesi. Agrimda yok dedim. Bilmiyorum neden böyle