kızlar ben geçen sene ilk tüp bebek denememi yaptım...ve tüplerim alınmasına rağmen dış gebelik oldu....dünyada dört kişidi görünen bir vakada 5. kişiyim.nasıl tüpler yokken dış gebelik oldu diyorsunuz değil mi??? oldu....ve rahimle tüplerin kesiştiği yere tutundu ve dış gebelik oldu....doktorum öncelikle ameliyata karşıydı...daha önce kistlerden dolayı ve tüplerin alınmasından dolayı 3 ameliyat olmuştum zaten...bir kaç ay bekledik ameliyat olmamak için...beta hcg sıfıra düşene kadar...kasık ağrılarım geçmeyince benide çok rahatsız etmeye başlayınca artık ameliyata karar verdi doktor ve oldum...1 sene olacak nerdeyse ama kasığımdaki ağrı hala geçmedi azladı ama geçmedi...yani amelyat oldum ama keşke olmasaydım dedim...doktoruma güveniyorum...dediğine göre orayı iyice temizlemiş....hiç birşey kalmamış...bu ağrının sebebi ise ona göre bu kadar amelyat sonrası rahimde çok fazla yapışıklığın olmasıymış....içini sende görsen böyle düşünürdün dedi....bilmiyorum kafam çok akrışık akıntılarımda var....
martta tekrar deneyceğim...ve bu ağrının tüp bebeği tekrar etkileyeceğindne çok korkuyorum...ya yine tutmazsa....bu psikolojiyle başlamakta doğru değil biliyorum ama kafam çok karışık....bana ne olur yardımcı olun...bir fikir verin yorum yapın....bu durumda olan kimse varmı???? çevrenizde yada bu durumda olan.... şu anda yazacağınız yorumlara olumsuz yada olumlu hiç farketmez çok ihtiyacım var buna inanın....
Canım çok eski tarihli bu gönderi biliyorum belkide takip etmiyorsun yada hatirlamazsin.ama derdime çare ararken mesajını gördüm.aynı durumu yasiyorum.iki hafta önce dis gebelik laparoskopi oldum sağ tup alındı.ameliyat sonrasi agri sizi olmadı ta ki dört gün önceye kadar.içerden bir agri var.hem büyük hem küçük wc sonrasi agri.derinlerde biyerde.belimede vuruyor.makat bolgemede. Doktoruma gittim muayne ve enfeksiyon testi yaptı enfeksiyon yok ne kanda ne idrarda.ameliyat yerinde çok iyi dedi yumurtlama bile başlamış.ama agri için kas spazm olabilur dedi geçici birşeydir rahat ol sorun yok diyor.ama hala agri devam ediyor.şaşırdım valla napcagmi.iyice ödlek oldumcanım çok saol verdiğin cvp için...sanada çok geçmiş olsun...benim ameliyat yeriyle ilgili değilde işte...içten bir ağrı var...yani embriyonun alınan kasık tarfımda içten....YANİ AĞRI SANKİ HALA DIŞ GEBELİK GEÇİYOR GİBİYİM...AMELYAT OLDUM AMA HİÇBİRŞEYE YARAMADI SANKİ....
Benimde aynı laparoskopi ile sağ tüp alındı.ağrı olabilir ama iki güne geçmezse doktora görün tabikide.şiddeti aZalırsa normaldir ama şiddetlenerek devam ederse için rahat olsun die doktora görünebilirsin.tabikide her adet öle olmıcak.sadece bazı şeyler içerde yoluna girene kadar hafif şikayetler olabilir.Kızlar benim laparaskopi ile sağ tüpüm alınalı 4 hafta oldu. Dün regl oldum ve sağ kasığımda müthiş bir sancı var. Size de böyle oldu mu? Artık hep böyle mi olacak regl dönemi
Sabah uyandığından beri sancım var. Ağrı kesiciye rağmen geçmediBenimde aynı laparoskopi ile sağ tüp alındı.ağrı olabilir ama iki güne geçmezse doktora görün tabikide.şiddeti aZalırsa normaldir ama şiddetlenerek devam ederse için rahat olsun die doktora görünebilirsin.tabikide her adet öle olmıcak.sadece bazı şeyler içerde yoluna girene kadar hafif şikayetler olabilir.
Bitiyo bak ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.inan ameliyat ve sonrası aklıma bile gelmiyo şimdi.Sabah uyandığından beri sancım var. Ağrı kesiciye rağmen geçmediyarın da olursa doktora giderim... Of of bitmeyecek mi bu dert
Ne güzel maşallah. Ne kadar korundun? Ben 2 doz iğne ardından ameliyat oldum. Dr 3 ay korun dedi...Bitiyo bak ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.inan ameliyat ve sonrası aklıma bile gelmiyo şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?