Saol canim senden baskada yazan olmamis tesekkur ederim rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah suan degerlerim kendi kendine sifirlaniyor doktorum kimyasal dusuk dedi rabbim herkezin gonlune gore versin insallahÇok geçmiş olsun. Umarım bu sıkıntıları atlatır ve sağlıklı bir bebeğe sağlıkla en kısa zamanda kavuşursunuz.
Bu konuda bilgim yok, sadece başlığa yorum yapmak istedim.
Allah yüzünüzü güldürsün inşallah
Ben geçen sene dış gebelik geçirdim iç kanama vardı sezeryan ile tüpüm alındı bu ay ikinci tüpümde De dış gebelik oluştu şimdi kapalı ameliyatı öğrendim ben de yarın netleşecek onu bekliyorum gerçekten zor bir süreç allah yardımcımız olsunSlm kizlar 5 sene once ilk dis gebeligimi yasadim ameliyatla sonlandirildi simdi gene hamileyim ve gene omtopik gebelik 2 kez dis gebelik gecirenler sizlerin degerleri kacdi hangi degerde kanamaniz basladi neyle sonlandirildi lutfen biraz morale ihtiyacim var
Insallah hakkinda hayirlisi olur en kolay yontemle sonlandirilir ben dusuk yaptim dis gebelik cikmadi sizlerede cok gecmis olsun gerci bende kesede gorunmedi ama degerlerim birden dusmeye basladi suan degerim dun en son 5.5 cikmisdi haftaya tekrar gidecemBen geçen sene dış gebelik geçirdim iç kanama vardı sezeryan ile tüpüm alındı bu ay ikinci tüpümde De dış gebelik oluştu şimdi kapalı ameliyatı öğrendim ben de yarın netleşecek onu bekliyorum gerçekten zor bir süreç allah yardımcımız olsun
Rabbim güzel evlatlar nasip etsin. Bjnun iyisi olmaz ama iyi ki dış gebelik değilmiş sizin için hem üzüldüm ama sevindim de dış gebelik hem tüpü etkiliyor hem bünyeyi bu ay ilk sonucum çıktığında doktoruma demiştim düşük olmuş olsun razıyım ama dış gebelik demeyin dedim ama nafileInsallah hakkinda hayirlisi olur en kolay yontemle sonlandirilir ben dusuk yaptim dis gebelik cikmadi sizlerede cok gecmis olsun gerci bende kesede gorunmedi ama degerlerim birden dusmeye basladi suan degerim dun en son 5.5 cikmisdi haftaya tekrar gidecem
Rabbim güzel evlatlar nasip etsin. Bjnun iyisi olmaz ama iyi ki dış gebelik değilmiş sizin için hem üzüldüm ama sevindim de dış gebelik hem tüpü etkiliyor hem bünyeyi bu ay ilk sonucum çıktığında doktoruma demiştim düşük olmuş olsun razıyım ama dış gebelik demeyin dedim ama nafile
Canım ben 2 defa değilde bir defa geçirdim kan değerlerim 3200 e kadar yükseldi igne ile düşürdüler 1 hafta yatışla inşallah senin bu dış gebelik degildir canım ben ondan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer de düşük oldu 3 yıl ardından şuan çok şükür bir kızım olacakSlm kizlar 5 sene once ilk dis gebeligimi yasadim ameliyatla sonlandirildi simdi gene hamileyim ve gene omtopik gebelik 2 kez dis gebelik gecirenler sizlerin degerleri kacdi hangi degerde kanamaniz basladi neyle sonlandirildi lutfen biraz morale ihtiyacim var
İğne yaramadığında siz laporoskopi mi oldunuz ? Ben ilkinde hiç bunları konuşmadan sezeryana almışlardı. İğne fayda etmezse laporoskopiye de razıyım ama sezeryan olmaktan korkuyorum tekrarSeni cok iyi anliyorum benimde 2 ci gebeligim dis gebelik olmusdu ic kanama yasadim nafile bana ignede yaramadi degerim dusuk oldugu halde umarimki igneyle yada laporoskopi yontemi ile cabuk atlatirsiniz rabbim yardimciniz olsun
Hamile oldugunuzu anliyorsunuz degeeiniz ikiye katlamiyor yukseliyor fakat katlama yok beta takibi yapiliyor kesede gorunmeyince fazla bekletmeden kurtaja aliniyor kurtajdan sonra tekrar beta bakiliyor eyer gene yukselme varsa dis gebelikden tamamen emin olunuyor ve igne yapiyorlar iyneyle dusurende var igne yaramayip erken evrede ic kanama baslamadan laporoskopi olanda var eyer farkedilmediyse malesef ic kanama yapiyor ve acik ameliyata aliniyorsunuz evet sancisi agrisi oluyor fakat dogumda cekilen agri kadar degilÇok geçmiş olsun. Dış gebelik kaçıncı haftadan sonra tüplere zarar vermeye başlıyor? Gebeliği geç fark edip zarar görme ihtimalimiz var mı? İnternette dayanılmaz acılardan falan bahsediliyor sizce bu bir kriter mi?
Rabbim hayir ile kucagina almayi nasip etsin insallahCanım ben 2 defa değilde bir defa geçirdim kan değerlerim 3200 e kadar yükseldi igne ile düşürdüler 1 hafta yatışla inşallah senin bu dış gebelik degildir canım ben ondan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer de düşük oldu 3 yıl ardından şuan çok şükür bir kızım olacak
Ben ilkinde kontrole gittiğimde 7 haftalık demişti doktor zaten tüpümü parçalamış ama az bir kasık ağrısı ile lekelenme gördüm geçmişti sonra şuankinde bir şey söylemediler. Ama lekelenme devam ediyor ağrı çok az sanırım son döneminde keskin ağrılar oluyor şok öncesi allah kimseye göstermesin deÇok geçmiş olsun. Dış gebelik kaçıncı haftadan sonra tüplere zarar vermeye başlıyor? Gebeliği geç fark edip zarar görme ihtimalimiz var mı? İnternette dayanılmaz acılardan falan bahsediliyor sizce bu bir kriter mi?
Allahım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim.kimsenin kucağını boş bırakmasın çok iyi biliyorumRabbim hayir ile kucagina almayi nasip etsin insallah
Canim benim 2 ci gebelimde dis gebelik ic kanama yapti mallesef hem yumurtaligim hem tupum ikiside alindi acik ameliyat sezeryan gibi sen sag saglim kurtul da canim acik kapali farketmez onemli olan sagligina kavusman kafaya bisey takma negatif dusunursen negatif enerji alirsin hic korkma ve aklina takilan ne varsa sorabilirsin bana zaten yarim saatlik operasyon hic anlamiyorsun bile dogum gibi dusun sezeryan dogumu gibi sadece kafana hic birsey takma hep iyilesecem atlatacam de rabbim cok kolay yontemle yardimcin olsunİğne yaramadığında siz laporoskopi mi oldunuz ? Ben ilkinde hiç bunları konuşmadan sezeryana almışlardı. İğne fayda etmezse laporoskopiye de razıyım ama sezeryan olmaktan korkuyorum tekrar
Canim benim 2 ci gebelimde dis gebelik ic kanama yapti mallesef hem yumurtaligim hem tupum ikiside alindi acik ameliyat sezeryan gibi sen sag saglim kurtul da canim acik kapali farketmez onemli olan sagligina kavusman kafaya bisey takma negatif dusunursen negatif enerji alirsin hic korkma ve aklina takilan ne varsa sorabilirsin bana zaten yarim saatlik operasyon hic anlamiyorsun bile dogum gibi dusun sezeryan dogumu gibi sadece kafana hic birsey takma hep iyilesecem atlatacam de rabbim cok kolay yon sen ignenin sana yarayacagini dusun bu arada igne yaptilarmi sanaİğne yaramadığında siz laporoskopi mi oldunuz ? Ben ilkinde hiç bunları konuşmadan sezeryana almışlardı. İğne fayda etmezse laporoskopiye de razıyım ama sezeryan olmaktan korkuyorum tekrar
Sağol canımCanim benim 2 ci gebelimde dis gebelik ic kanama yapti mallesef hem yumurtaligim hem tupum ikiside alindi acik ameliyat sezeryan gibi sen sag saglim kurtul da canim acik kapali farketmez onemli olan sagligina kavusman kafaya bisey takma negatif dusunursen negatif enerji alirsin hic korkma ve aklina takilan ne varsa sorabilirsin bana zaten yarim saatlik operasyon hic anlamiyorsun bile dogum gibi dusun sezeryan dogumu gibi sadece kafana hic birsey takma hep iyilesecem atlatacam de rabbim cok kolay yon sen ignenin sana yarayacagini dusun bu arada igne yaptilarmi sana
Saol canimCanım ben 2 defa değilde bir defa geçirdim kan değerlerim 3200 e kadar yükseldi igne ile düşürdüler 1 hafta yatışla inşallah senin bu dış gebelik degildir canım ben ondan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer de düşük oldu 3 yıl ardından şuan çok şükür bir kızım olacak
Sanada cok gecmis olsun canim durumundan haberdar et mutlakaSağol canımçok gelmiş olsun ben de ilk seferde sezeryan oldum tüpüm alındı.inşallah o raddeye gelmeden çözülür bu kez çoğu kişi iğne ve laporoskopi ile çözmüş yumurtalığa zarar verdiğini bilmiyordum ben de ne zor bir şeymiş bu