- 29 Kasım 2007
- 72
- 0
- Konu Sahibi eylulum127
arkadaslar, hamile oldugumu yaklasik 2.5 hafta kadar once ogrendim. aslinda ilk basta anlamamistim cunku kanamam (daha cok lekelenme) olunca adet oldum zannettim (ama cok cok daha hafifti ve 7 gun sonra durdu sonra gecen hafta 1 gun daha oldu daha da hafif bir sekilde). sonra istahimin asiri derecede acik olmasindan suphelenip test yaptim pozitif cikti. daha sonra buradaki saglik merkezine gittim. iki gun ara ile kan testi yaptilar degerler yukseliyordu, oradaki doktor dusuk olacaksa elden birsey gelmez zaten dedi. neyse bu sefer kadin dogumcuyu aradim ve sekreterinden en erken onumuzdeki carsambaya randevu alabildim. yanlizca sag kasigimda yoruldugumda artan normalde cok hafif hissettigim bir agri var surekli (bazen yanlizca hafif bir baski seklinde hissediyorum). bunu duyan sekreter hemsireye sordu, hemsire de dis gebelik belirtisine benziyor hemen hasteneye gidin dedi gecen hafta. ben gitmedim, kadin dogumcu randevu mu bekliyorum agrim siddetli olmadigi icin ama bir yandan da acaba kendimi tehlikeye mi atiyorum diye (malum tuplerden biri gidebiliyor gec kalinca) endise ediyorum. burada ki hastane duzeni yuzunden gidesim gelmiyor hastaneye ama bir sorayim dedim sizlere
ara sira lekelenmesi olup, tek kasigi agriyip ta dis gebelik geciren var mi ? :çok üzgünüm:
ara sira lekelenmesi olup, tek kasigi agriyip ta dis gebelik geciren var mi ? :çok üzgünüm: