dış gebelik çok önemliii yardımm

N

nursenaa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nursenaa
arkadaşlar dış gebelik en geç hangi haftada belirti verir?yani bu son safhadaiç kanama oluyormuş o hangi haftada oluyor acaba bilen varmı?

• Konu Sahibi nursenaa
canım böyle bir ihtimal mi var birinde acaba?yani kendini belli ederdi dış gebelik sanırım?en iyisi gebeliğin haftasını ve ayrıntılarıda paylaş bizimle...

• Konu Sahibi nursenaa
valla canım bende iç kanama olmuştu ama kaçıncı hafta bilemiyorum, çünkü gecikmiş adetin üstüne hamile kalmıştım.
umarım korktuğun gibi değildir.
düşün farkettiğimde bhcg değerim 80lerdeydi ama kanama olalı 1hafta falan olmuştu.
sende dış gebelik var mı peki?umarım tez zamanda sağlığına kavuşurssun
bu arada bhcg değerin nasıl?
birde en iğne olmuştum gebelik ürününü eritmek için?

• Konu Sahibi nursenaa
dıs gebelk eger 7 hafta olmus hala kese yoksa acıga cıkıyo geneldede 5 .6. haftada kahverengi kanama baslıyor bnde ole olmustu bn farkedemedm patladı tüpüm alındı insallah sana olmaz

• Konu Sahibi nursenaa
benim idrarda pozitif çıktı.kanda baktırdım negatif çıktı hatta 9 gün bekleyip 2.kan testimide yaptırdım yine negatif.ultrasondada birşey görünmedi.bende telaşlandım acaba dış gebeliktide kandamı çıkmıyor diye:KK43:çünkü dış gebelik sanırım ultrasonda gözükmüyor.ben şu anda eğer dış gebelik varsa tam 11 haftalık hamileyim.bu zamana kadar kanama falan olurdu en azından başka birşeyler olurdu deilmi?

• Konu Sahibi nursenaa
yani dış gebelik olsaydı bhcg de çıkardı deilmi?idrarda pozitif kanda negatif nasıl oluyor bu iş?

• Konu Sahibi nursenaa
dıs gebelk eger 7 hafta olmus hala kese yoksa acıga cıkıyo geneldede 5 .6. haftada kahverengi kanama baslıyor bnde ole olmustu bn farkedemedm patladı tüpüm alındı insallah sana olmaz

geçmiş olsun canım tüpün kaçıncı haftada patladı?

• Konu Sahibi nursenaa
nursena testin bozuktur
kanda cıkmayan dış gebelik olmaz,kendine sıkıntı yapma
ayrıca 11haftadır adet görmedinmi sen?

• Konu Sahibi nursenaa
bhcg önce kana karışır ve kanda cıkar
cok daha sonradan idrara gecer

2 kere adet gördüm canım ama 3.adetim çok az geldi.bu dış gebelik durumlarınıda okuyunca iyice korktum

canım korkma bence,cunki kanda çıkmıyorsa hamile değilsindir.ıdrar testleri yanlış sonuc verebiliyor.Belki fazla beklettin,belki bozuk testti.kan testinde hala bişey cıkmıyorsa,endişelenme.hem 11 haftalık diyorsun belirti verirdi coktan.ama hala adet olmadıysan bence yine doktora gitki,baska sorun cıkmasın.belki hormonel bir bozukluk olmustur..

adetimi 2 kere gördüm canım.ama 3.adetimde çok deişik oldu o yüzdende tereddüt ettim ama işte kandada birşey yok.inş dediğiniz gibi dış gebelik falan yoktur

bende dış gebelik geçirdim 7. haftada tüpüm patladı ameliyat oldum ama sen 11. haftadasın çoktan kendini belli ederdi

ben burdayım nursenacığım yinemi aynı başlıklarından açtın harbi sana artık bişey diyemiyorum insanlarala güzel eğleniyorsun senin başka işin yokmu

Hayır eğlenmiyorum ya böyle eğlencemi olur?dış gebelik hakkında bilgi alıyorum okumuyormusun?benim durumumda ultrasonda gözükmeyince dış gebelik oluyormuş en son bu kaldı onuda ğrenmek istedimmm

eger dış gebelik bile varsa kan degerlerinde çıkar
ultrasonda görünmez sadece

X