dış gebelik beta düşmesi hk,

duyguakpolat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
9
1
33
kızlar selam,
30 ekimde hamile olduğumu öğrendim ilk değerim 104 çıktı ama sonrasında kanamam başladı hafif hafif, 3 gün sonra betam 156 oldu. doktor sağlıklı olmayan gebelik dedi 2 gün sonra kan verdim betam 356,2 oldu. 2 gün sonra betam 394,9 oldu. 10 kasımda gece çok sancım oldu ve kadın hastanesine gittim ve değerim 283,9 çıktı doktor düşmeye başlamış embriyo dedi. bir sonra ki gün kese gibi büyük bir parça düşürdüm ve acile gittim. doktor tüm kontrolleri yaparak komple düşük yaptığımı kürtaja gerek olmadığını söyledi. hafta jinekolojiye muayene ol dedi. bir hafta sonra gittim ve betam 841,6 oldu ve acil yatış verdiler. gece hastanede kanım alındı ve 811,7 oldu. acil içeriden parça alıp patolojiye yollandı ve kürtaj oldum. sonrasında mtx vuruldum aynı anda ve 2 doz vurdurlar. o gece betam 1011 oldu. kanamam olmadığı için ertesi günü çıkış verildim. 4. gün kan vermem söylendi dün verdim ve betam 1645 çıktı. doktor bu durumun normal olduğunu 7. günün önemli olduğunu söyledi. bu arada ara ara lekelenme şeklinde kanamam oldu ama ağrım olmadı. bugün biraz kırmızı kan geldi. sizce bu süreç normal mi gidiyor. sancım veya adet kanaması gibi kanamam olmadı ama çok tedirginim kızlar, böyle süreçte olanların desteklerini ve başından geçenleri öğrenmek istiyorum.

Merhabalar, nasıl yani kürtajdan sonra da mı beta yüksek çıktı. Ben normal düşük yaptım. Düşük yaparken betam düşmeye başlamıştı zaten

Merhabalar, nasıl yani kürtajdan sonra da mı beta yüksek çıktı. Ben normal düşük yaptım. Düşük yaparken betam düşmeye başlamıştı zaten
aynen kürtaj öncesi 841,6 idi. sonrasında gece kan alındı 1011 çıktı. 4. günde 1645 çıktı. devlet hastanesi pek açıklama yapmıyor diye dün özelde bir iranlı doktor buldum gittim oda sonuçların gayet normal 7.gün ve sonrasında düşmeye başlayacak dedi. ama bugün bacaklarımda uyuşma oldu mtx iğnesinden olabilir mi?

Onu hiç bilmiyorum. Bana beta nın düşmemesi garip gelmişti. Doktor normal diyorsa 🤷🏼‍♀️

841,6 idi. sonrasında gece kan alındı 1011 çıktı. 4. günde 1645 çıktı. devlet hastanesi pek açıklama yapmıyor diye dün özelde bir iranlı doktor buldu

Onu hiç bilmiyorum. Bana beta nın düşmemesi garip gelmişti. Doktor normal diyorsa 🤷🏼‍♀️
normal deseler de ben gene tedirgin oluyorum o yüzden buraya yazdım böyle olanlar var mı diye

normal deseler de ben gene tedirgin oluyorum o yüzden buraya yazdım böyle olanlar var mı diye
Merhaba bende daha önce dış gebelik geçirdim. Bebek rahimde değil tüpte büyüdüğü için kürtajda yapsan beta yükselmesi devam edebiliyor. Kürtaja için de çok gerek yok aslında ama temizlemek için yaptıklarını söylemişlerdi. İğneden 7 güne kadar betanızda yükselip düşme olur merak etmeyin. Doktorlar değerlerde 7. Günü baz alıyorlar eğer düşüş istenildiği gibi olmazsa bir kere daha yapıyorlar iğneyi. Ben 1000 kusurlardayken iğne yapılmıştı ilk iğnede düşmeye başlamıştı. Sizinde umarım öyle olur. Çok geçmiş olsun. Bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı geçer inşallah 🤲🏻🌸

Merhaba bende daha önce dış gebelik geçirdim. Bebek rahimde değil tüpte büyüdüğü için kürtajda yapsan beta yükselmesi devam edebiliyor. Kürtaja için de çok gerek yok aslında ama temizlemek için yaptıklarını söylemişlerdi. İğneden 7 güne kadar betanızda yükselip düşme olur merak etmeyin. Doktorlar değerlerde 7. Günü baz alıyorlar eğer düşüş istenildiği gibi olmazsa bir kere daha yapıyorlar iğneyi. Ben 1000 kusurlardayken iğne yapılmıştı ilk iğnede düşmeye başlamıştı. Sizinde umarım öyle olur. Çok geçmiş olsun. Bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı geçer inşallah 🤲🏻🌸
Bilgi için teşekkür ederim🙂 umarım düşüş olur Salı günü 7.günüm sabırsızlıkla bekliyorum. Bana 2 doz aynı anda vuruldu. 3. Dozu vururlar mı bilmiyorum size kaç doz vurdular .

Bilgi için teşekkür ederim🙂 umarım düşüş olur Salı günü 7.günüm sabırsızlıkla bekliyorum. Bana 2 doz aynı anda vuruldu. 3. Dozu vururlar mı bilmiyorum size kaç doz vurdular .
Tek dozdur sizinki iki kalçadan vurulmuş olmalısınız değil mi 😊 ay çok canım yanmıştı Allah yaşatmasın bir daha 🤲🏻 tam hatırlayamıyorum cc sini ama sanırım 8 di. 4 cc bi loptan 4 cc diğer loptan vurmuşlardı 🫣 ama ikinciye gerek duymadık düşüş hızlı oldu bende çok şükür

Tek dozdur sizinki iki kalçadan vurulmuş olmalısınız değil mi 😊 ay çok canım yanmıştı Allah yaşatmasın bir daha 🤲🏻 tam hatırlayamıyorum cc sini ama sanırım 8 di. 4 cc bi loptan 4 cc diğer loptan vurmuşlardı 🫣 ama ikinciye gerek duymadık düşüş hızlı oldu bende çok şükür
Çok şükür sana da çok geçmiş olsun. Hastane dosyamda 2 ilaç kutusu vardı ve 50mg vuruldum. Resmi eke ekledim. Benim de çok canım yanmıştı. Acısını hala hissediyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Eklentiler

• 1CC44F89-D1D1-4FCC-9489-DC5A339450EA.jpeg
    1CC44F89-D1D1-4FCC-9489-DC5A339450EA.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 4
Çok şükür sana da çok geçmiş olsun. Hastane dosyamda 2 ilaç kutusu vardı ve 50mg vuruldum. Resmi eke ekledim. Benim de çok canım yanmıştı. Acısını hala hissediyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Amiin inşallah yaşamayız bir daha 🤲🏻 teşekkür ederim 🌸 düşüş olduğunda haber et olur mu? Merak ettiğin bir şey olursa dış gebelikle ilgili elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım 😊 bu arada alt karında ağrı var mı? Ben çok afedersin çişimi yapmaya tuvalete bile çıkamıyordum.

Amiin inşallah yaşamayız bir daha 🤲🏻 teşekkür ederim 🌸 düşüş olduğunda haber et olur mu? Merak ettiğin bir şey olursa dış gebelikle ilgili elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım 😊 bu arada alt karında ağrı var mı? Ben çok afedersin çişimi yapmaya tuvalete bile çıkamıyordum.
Çok az oluyor arada sancı gibi oluyor ama sonrasın geçiyor, tuvalette ise hafif sızım oluyor, çok kanamam olmadı çok şükür elbette yazarım hemen değerimi ama bazıları kanamam çok oluyor vs diyor nasıl sonuçlanıyor bu durum, korkuyorum neler yaşarım diye valla çok tedirginim

Çok az oluyor arada sancı gibi oluyor ama sonrasın geçiyor, tuvalette ise hafif sızım oluyor, çok kanamam olmadı çok şükür elbette yazarım hemen değerimi ama bazıları kanamam çok oluyor vs diyor nasıl sonuçlanıyor bu durum, korkuyorum neler yaşarım diye valla çok tedirginim
Tedirgin olman normal ama inan korkulacak bir şey yok psikolojik acı verici bir durum kabul ama fiziksel olarak hissettiğim tek alt karın ağrısı olmuştu. Kanamam akıntıyla beraber çok azdı benim beta 0 lanınca normal reglimi oldum. Kişiden kişiye değişiyor sanırım durum. Bazılarından mesela hiç alt karın ağrısı olmamış

X