- 17 Ağustos 2023
- 469
- 180
- 32
-
- Konu Sahibi acelyali29
Yok işte doktorda sordu ama sezeryan ameliyatı gibiydi o yuzden kesinlikle ilişki olmadı. Gebelik materyali unutuldu diye kuskulanıyorum suan. Hasstanede net bisey soylemedilerAllah allah çok ilginç o arada ilişki oldu desen yeni gebelik desen olmaz umarım ciddi bir sorun değildir
Farklı bir hastanede muayene mi olsanız? Çıkarılmamış olsa hiç düşmezdi belkiYok işte doktorda sordu ama sezeryan ameliyatı gibiydi o yuzden kesinlikle ilişki olmadı. Gebelik materyali unutuldu diye kuskulanıyorum suan. Hasstanede net bisey soylemediler
Evet yani bayagı düştü sonra bir hafta sonra yükselis gerçekleşti. Gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim. Böyle bir vaka okudum makalede, fakat kadının düsüsü benimki kadar yüksek olmamıs. 400 birim düsmüs ameliyat sonrası. Benim ameliyatın pesinden 1200 birim birden düsmüstü. Kadının değeri 20 gün içinde operasyon değerinden bile yüksek cıkmıs tekrar ameliyat olmus.Farklı bir hastanede muayene mi olsanız? Çıkarılmamış olsa hiç düşmezdi belki
İnşallah öyle birşey yoktur rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinleEvet yani bayagı düştü sonra bir hafta sonra yükselis gerçekleşti. Gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim. Böyle bir vaka okudum makalede, fakat kadının düsüsü benimki kadar yüksek olmamıs. 400 birim düsmüs ameliyat sonrası. Benim ameliyatın pesinden 1200 birim birden düsmüstü. Kadının değeri 20 gün içinde operasyon değerinden bile yüksek cıkmıs tekrar ameliyat olmus.
Allah razı olsun cok tesekkür ederimİnşallah öyle birşey yoktur rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinle
Benim tüpüm alınmadı materyal sağılarak cıkarılmıs. Diyorlar ki ya baska bir odak daha var aldığımızın dısında yada doku büyüyor ama içerde materyal kaldığına dair yakın konuşmuyorlar bence baslarına dert almamak için. Baska bir dıs gebelik daha olsa bu zamana kadar diğeri gibi büyürdü bence neden ameliyat sonrasını beklesin büyünek için Şaşırdılar bide cok beklenmedik birsey dediler. Yeni gebelik olabilir bile dediler ama bizim hiç ilişkimiz olmadı ameliyattan sonra.Cok içim sıkılıyor size anlatamam inanılmaz bir yükselme hızı cunku bir günde %72. Trkrar operasyon yasamaktan korkuyorum.Bende dış gebelik ameliyati olmustum tüpüm alındı ve hiç beta yapılmadı tabi bana kesin olarak çıkarılmıştı, sağma yöntemini hiç duymadim belkide şuan hormon dengesizlik yaşıyordur ve birden sıfırlanır doktor ne diyor bu duruma ?
Acaba ikiz gebelik miydi bilemedim ki hiç duymadım daha önce. Başka doktora gitmeyi denesene bütün evraklarını alıpBenim tüpüm alınmadı materyal sağılarak cıkarılmıs. Diyorlar ki ya baska bir odak daha var aldığımızın dısında yada doku büyüyor ama içerde materyal kaldığına dair yakın konuşmuyorlar bence baslarına dert almamak için. Baska bir dıs gebelik daha olsa bu zamana kadar diğeri gibi büyürdü bence neden ameliyat sonrasını beklesin büyünek için Şaşırdılar bide cok beklenmedik birsey dediler. Yeni gebelik olabilir bile dediler ama bizim hiç ilişkimiz olmadı ameliyattan sonra.Cok içim sıkılıyor size anlatamam inanılmaz bir yükselme hızı cunku bir günde %72. Trkrar operasyon yasamaktan korkuyorum.
onu bile düsündülerAcaba ikiz gebelik miydi bilemedim ki hiç duymadım daha önce. Başka doktora gitmeyi denesene bütün evraklarını alıp
Şöyle söyleyeyim ben ilk dış gebelik tupumde olduğunu kimse bilmeden Anadolu hastanesinde Özcan bey söyledi, sonra acil cam sakuraya sevk edildimonu bile düsündülerbenim doktorlarım hep klinikte. Bu işlemlerin hastanede yapılması gerekiyor öneriniz varsa istanbulda cok iyi olur
Haftasonu da iyi doktorları var muSana verebileceğim tavsiye direkt çam sakura kadın doğum aciline gitmen
Tabi çünkü orda nöbetçi doktorlar oluyor ve kaç tane hemdeHaftasonu da iyi doktorları var mu
Bir özel hastane ayarladım sanırım kabul ederlerse etmezler ise dediğiniz yere gideceğimTabi çünkü orda nöbetçi doktorlar oluyor ve kaç tane hemde