Dış gebelik ameliyatı sonrası yükselen beta ACİLL

acelyali29

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
469
180
32
Arkadaslar ben açık ameliyat oldum. Sağma yöntemiyle dış gebelik materYalini cıkardılar. 1700 lü değerim hemen 500 lere düstü. Bir hafta sonra 188 oldu. Dedikki bu hafta artık 0lanır. Bir test yaptık ki değer 468. Ertesi gün 678. Basına böyle bisey gelen var mı? Lütfen yardımcı olun

Allah allah çok ilginç o arada ilişki oldu desen yeni gebelik desen olmaz umarım ciddi bir sorun değildir

Allah allah çok ilginç o arada ilişki oldu desen yeni gebelik desen olmaz umarım ciddi bir sorun değildir
Yok işte doktorda sordu ama sezeryan ameliyatı gibiydi o yuzden kesinlikle ilişki olmadı. Gebelik materyali unutuldu diye kuskulanıyorum suan. Hasstanede net bisey soylemediler

Yok işte doktorda sordu ama sezeryan ameliyatı gibiydi o yuzden kesinlikle ilişki olmadı. Gebelik materyali unutuldu diye kuskulanıyorum suan. Hasstanede net bisey soylemediler
Farklı bir hastanede muayene mi olsanız? Çıkarılmamış olsa hiç düşmezdi belki

Farklı bir hastanede muayene mi olsanız? Çıkarılmamış olsa hiç düşmezdi belki
Evet yani bayagı düştü sonra bir hafta sonra yükselis gerçekleşti. Gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim. Böyle bir vaka okudum makalede, fakat kadının düsüsü benimki kadar yüksek olmamıs. 400 birim düsmüs ameliyat sonrası. Benim ameliyatın pesinden 1200 birim birden düsmüstü. Kadının değeri 20 gün içinde operasyon değerinden bile yüksek cıkmıs tekrar ameliyat olmus.

İnşallah öyle birşey yoktur rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinle

Bende dış gebelik ameliyati olmustum tüpüm alındı ve hiç beta yapılmadı tabi bana kesin olarak çıkarılmıştı, sağma yöntemini hiç duymadim belkide şuan hormon dengesizlik yaşıyordur ve birden sıfırlanır doktor ne diyor bu duruma ?

Benim tüpüm alınmadı materyal sağılarak cıkarılmıs. Diyorlar ki ya baska bir odak daha var aldığımızın dısında yada doku büyüyor ama içerde materyal kaldığına dair yakın konuşmuyorlar bence baslarına dert almamak için. Baska bir dıs gebelik daha olsa bu zamana kadar diğeri gibi büyürdü bence neden ameliyat sonrasını beklesin büyünek için Şaşırdılar bide cok beklenmedik birsey dediler. Yeni gebelik olabilir bile dediler ama bizim hiç ilişkimiz olmadı ameliyattan sonra.Cok içim sıkılıyor size anlatamam inanılmaz bir yükselme hızı cunku bir günde %72. Trkrar operasyon yasamaktan korkuyorum.

Acaba ikiz gebelik miydi bilemedim ki hiç duymadım daha önce. Başka doktora gitmeyi denesene bütün evraklarını alıp

Acaba ikiz gebelik miydi bilemedim ki hiç duymadım daha önce. Başka doktora gitmeyi denesene bütün evraklarını alıp
onu bile düsündüler benim doktorlarım hep klinikte. Bu işlemlerin hastanede yapılması gerekiyor öneriniz varsa istanbulda cok iyi olur

onu bile düsündüler benim doktorlarım hep klinikte. Bu işlemlerin hastanede yapılması gerekiyor öneriniz varsa istanbulda cok iyi olur
Şöyle söyleyeyim ben ilk dış gebelik tupumde olduğunu kimse bilmeden Anadolu hastanesinde Özcan bey söyledi, sonra acil cam sakuraya sevk edildim

Sana verebileceğim tavsiye direkt çam sakura kadın doğum aciline gitmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…