Dış gebelik ameliyatı sonrası ilişki

Simgecik6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
592
303
Merhaba arkadaşlar dış gebelik ameliyatı oldum sezeryan şeklinde oldum lap değil ne kadar süre sonra ilişki olabilir ben doktora sormayı unuttum zaten ben 1-1,5 ay uzak durmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar dış gebelik ameliyatı oldum sezeryan şeklinde oldum lap değil ne kadar süre sonra ilişki olabilir ben doktora sormayı unuttum zaten ben 1-1,5 ay uzak durmak istiyorum
Cevapla ilgili bı fikrim yok sadece şeyi merak ettim dış gebelik için neden sezeryan oldunuz duymamıştım küçük haftalarda sezeryan olduğunu

Ameliyat olalı 55 gün oldu ilk ilişki 2 gün önce oldu yani korunmadım doktorum korunmana gerek yok dedi

Merhaba ebnde sizinle aynı şekilde ameliyat oldum. En az 6 hafta uzak kalmayı planlıyorum. Tüpünüz alındı mı

Merhaba ebnde sizinle aynı şekilde ameliyat oldum. En az 6 hafta uzak kalmayı planlıyorum. Tüpünüz alındı mı
Yok alınmadı benim sadece dikip bırakmış kanamayı durdurup zaten işe yaramıyor bu ne kadar doğru anlamadım gerçekten size ilçe verdi mi de ameliyat sonrası kullanmak için ne kadar süre kullandınız

Cevapla ilgili bı fikrim yok sadece şeyi merak ettim dış gebelik için neden sezeryan oldunuz duymamıştım küçük haftalarda sezeryan olduğun

İç kanamam başlamıştı Dr um o yüzden öyle yaptı bende tam olarak bilmiyorum ama genelde iç kanama olanlarında lap olduğu olmuş benim iç kanamam gece başlamış ben ağrı diye dayandım gece baya sabah kadar kıvrandım istifa ettim sabah gittik Dr a acil ameliyata aldılar

Yok alınmadı benim sadece dikip bırakmış kanamayı durdurup zaten işe yaramıyor bu ne kadar doğru anlamadım gerçekten size ilçe verdi mi de ameliyat sonrası kullanmak için ne kadar süre kullandınız
Bana da temizleyip bıraktık dediler ama ne durumda bilmiyorum. Evet antibiyotik verdi. siz kullandınız mı

Bana da temizleyip bıraktık dediler ama ne durumda bilmiyorum. Evet antibiyotik verdi. siz kullandınız mı
Çok ilaç içemiyorum ben 1 hafta kadar kullandım şimdi kuyruk sokumunda şiddetli bir ağrı var acaba bi enfeksiyon falan mı oldu hepsi bitmemişti ilacım ondan mı diye endişelendim

Çok ilaç içemiyorum ben 1 hafta kadar kullandım şimdi kuyruk sokumunda şiddetli bir ağrı var acaba bi enfeksiyon falan mı oldu hepsi bitmemişti ilacım ondan mı diye endişelendim
kontrolünüz ne zaman gidince bir sorun bence. Kontrolünüz yoksa da ameliyattan 2 hafta sonra bakalım demisti doktorum sizde bi randevu alın bence

kontrolünüz ne zaman gidince bir sorun bence. Kontrolünüz yoksa da ameliyattan 2 hafta sonra bakalım demisti doktorum sizde bi randevu alın bence
Olmadı bi gideceğim de ben anlamadım bizi niye açık ameliyat ettiler kanaması olanları da lap ameliyat yapmışlar hep okudum sordum hep

Olmadı bi gideceğim de ben anlamadım bizi niye açık ameliyat ettiler kanaması olanları da lap ameliyat yapmışlar hep okudum sordum hep
Evet ben 3 tane özel gezdim hiç birinde nöbetçi yoktu en son bir devlet hastanesine gittim ve acık operasyon yaptılar tahminimce tatil günü olduğu için lap yapabilecek donanımda biri yoktu nöbetçiler o yuzden bunu yapabildi

Büyük ihtimal benim doktorum da bilmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…