• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik ameliyatı sonrası 1 kere adet oldum

Patates35

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
1
0
16
29
Merhaba kızlar..
15 şubatta rahatsızlandım ve dış gebelik ameliyatına alındım sağ tüpüm alındı ve kürtaj oldum. Ameliyat sonrası 6 hafta sonra ilk adetimi oldum ve bir daha adet olmadım 1 ay önce test yaptım negatif çıktı. Bu arada 2 çocuğum var ikiside sezeryan. Son adetimin üzerinden 55 gün geçti dr gidicem randevu aldım ama sizede bir sormak istedim aynı durumu yaşayan varmı aranızda??

Ben bir doz iğneyle dış gebelikten kurtuldum ve iğneden 39 gün sonra adet oldum

Ben bir doz iğneyle dış gebelikten kurtuldum ve iğneden 39 gün sonra adet oldum
Değeriniz sifirlandiktan 39 gün sonra mi yoksa iğneden sonra mi bende dış gebelik geçirdim âdet olmayı bekliyorum benim iğne vurulali 37 gün oluyor

Merhaba kızlar..
15 şubatta rahatsızlandım ve dış gebelik ameliyatına alındım sağ tüpüm alındı ve kürtaj oldum. Ameliyat sonrası 6 hafta sonra ilk adetimi oldum ve bir daha adet olmadım 1 ay önce test yaptım negatif çıktı. Bu arada 2 çocuğum var ikiside sezeryan. Son adetimin üzerinden 55 gün geçti dr gidicem randevu aldım ama sizede bir sormak istedim aynı durumu yaşayan varmı aranızda??
Benimde dış gebelik nedeniyle sol tüpüm alındı. Sadece ameliyat sonrası ilk adette bir tarih sapması oldu sonra normal seyrine dönmüştü canım. Bir doktora danış istersen.

Benimde dış gebelik nedeniyle sol tüpüm alındı. Sadece ameliyat sonrası ilk adette bir tarih sapması oldu sonra normal seyrine dönmüştü canım. Bir doktora danış istersen.
Merhaba dış gebelik geçiriyorum yorumunuza denk geldim.. 1 sene geçmiş sağlıklı normal bir gebelik elde edebildiniz mi acaba.. kaç ay korundunuz

Merhaba dış gebelik geçiriyorum yorumunuza denk geldim.. 1 sene geçmiş sağlıklı normal bir gebelik elde edebildiniz mi acaba.. kaç ay korundunuz
Şuanda 7 aylık hamileyim. Gün sayıyorum. 3 ay korunmuştum. Zamanında amam hemen hamile kalmadım zaten sonrasında.

Dış gebelik sürecin nasıl işledi anlatır mısın? Başka arkadaşlarımda da hamile kalan çok var kendini tekrar hamile kalabilir miyim gibi yanlış düşüncelere sokma.

Dış gebelik sürecin nasıl işledi anlatır mısın? Başka arkadaşlarımda da hamile kalan çok var kendini tekrar hamile kalabilir miyim gibi yanlış düşüncelere sokma.

3 ay önce rahim filmi çekildim tüpler tıkanık cikti. Üstüne T şeklinde rahimden dolayı histereskopi oldum. 3 ay korundum. Korunmanın bittigi ay hamile kaldım dış gebelik oldu.
Beta degerlerim güzel ilerliyordu sağlıklı bir gebelik olduğuna işaretti yani. Kese görmeye gidince tüpte görüldü. 84 mg mtx vuruldum. Yaklaşık 10 gün oldu iğne vurulalı. 2 3 gün kadar önce iç kanama riskiyle yatış yapıldı tüpte sızıntı olmuş epey acı cektim. neyseki kontrol altına alındı. 1300 lerdeydi beta şimdi en son 500 kusurlerde. Beta tekrarlayıp sürecin geçmesini bekliyorum artık. :( kafamdan çıkmıyor tekrarlama olasılığı malesef..

3 ay önce rahim filmi çekildim tüpler tıkanık cikti. Üstüne T şeklinde rahimden dolayı histereskopi oldum. 3 ay korundum. Korunmanın bittigi ay hamile kaldım dış gebelik oldu.
Beta degerlerim güzel ilerliyordu sağlıklı bir gebelik olduğuna işaretti yani. Kese görmeye gidince tüpte görüldü. 84 mg mtx vuruldum. Yaklaşık 10 gün oldu iğne vurulalı. 2 3 gün kadar önce iç kanama riskiyle yatış yapıldı tüpte sızıntı olmuş epey acı cektim. neyseki kontrol altına alındı. 1300 lerdeydi beta şimdi en son 500 kusurlerde. Beta tekrarlayıp sürecin geçmesini bekliyorum artık. :KK43: kafamdan çıkmıyor tekrarlama olasılığı malesef..
Tüpü neden almadılar acaba bende almışlardı.

Kanama durduğu için ameliyat etmedi doktorum. Devam etseydi sabahı ameliyata alacaktı anestezi için bütün gece birşey yedirip icirtmedi hatta
Bana bu tüpten hamile kalırsan yine aynı problemleri yaşarsın. O yüzden bebekle birlikte alacağız dedi. Bebek tüpte gelişmişti. Kanamaya başlamıştı bende de.

Bana bu tüpten hamile kalırsan yine aynı problemleri yaşarsın. O yüzden bebekle birlikte alacağız dedi. Bebek tüpte gelişmişti. Kanamaya başlamıştı bende de.

Anladım canım inan hiç bilmiyorum artık rahim filmi çekilince anlaşılır artık tüpte hasar var mı yok mu tıkanıklık vb diye

Back