• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik ameliyatı olduktan sonra hamile kalanlar oldu mu ? Ne kadar süre de kaldınız ?

Merhaba size cevap gelmemis bende benzer bir konu açtım ama cevap alamadım. Siz ne zmaan tekrar hamile kaldınız acaba
Nisanda dış gebelik ameliyatı oldum sonra tekrar denemeye devam ettik olmayınca doktor vitamin ilaçları verdi desteklemek için Ekim sonunda tekrar hamile kaldim kürtaj oldum çünkü kalp atışı olmadı şimdi dinlenme sürecim var sonra tekrar artık inşallah

Nisanda dış gebelik ameliyatı oldum sonra tekrar denemeye devam ettik olmayınca doktor vitamin ilaçları verdi desteklemek için Ekim sonunda tekrar hamile kaldim kürtaj oldum çünkü kalp atışı olmadı şimdi dinlenme sürecim var sonra tekrar artık inşallah
Vitamin derken d ve e vitamini mi acaba

Vitamin derken d ve e vitamini mi acaba
Balık yağı ve tam hatırlamıyorum bir vitamin daha vardı bunları yumurtlamamı kolaylaştırsın ve ay içerisinde birden fazla yumurtlama olsun dıyeydı çünkü benim sağ tarafım kapalı tek şansım sol taraf
Birde hsg çektirdik sol tarafım temiz çıktı hani seninde aklımda bulunsun

Balık yağı ve tam hatırlamıyorum bir vitamin daha vardı bunları yumurtlamamı kolaylaştırsın ve ay içerisinde birden fazla yumurtlama olsun dıyeydı çünkü benim sağ tarafım kapalı tek şansım sol taraf
Birde hsg çektirdik sol tarafım temiz çıktı hani seninde aklımda bulunsun
Evet bende 4 ay sonra dusunuyorum hsg yi🙏🏼

İnşallah nasip olur sağlıklı hayırlı bebişler ikimizde isteyen herkese de

Back