- 9 Kasım 2020
- 148
- 12
- 48
- 29
- Konu Sahibi pinpirik03
-
Merhaba, hani reglimizde yoğun kan pıhtıları olur ya. Aynı o şekilde düşüreceksiniz acı hissetmezsiniz sadece düşerken hissedersiniz. Çok geçmiş olsunselam canlar , pazartesi günü ıgne oldun kalcamdan dıs gebelıkmıs 7 haftalık oldugumu ogrendık 1 gece kaldım hastanede bu sabah kanamam oldu pembe pembe şeklınde yarın yıne kan vermeye gıdıcem 1-2 haftayı bulur düşürmen dedı acaba parçamı dusurucem yoksa kanama kanama mı olcam arkadaslar sağ tarafıma yerlesmıs asırı agrıyor dün coookkk sancı cektım bedenım sıcak ıcındeydı yarını beklıcem artık bunu yasayan varmı
Suan pıhtı gelmedı kan var sadeceMerhaba, hani reglimizde yoğun kan pıhtıları olur ya. Aynı o şekilde düşüreceksiniz acı hissetmezsiniz sadece düşerken hissedersiniz. Çok geçmiş olsun
Sag tarafım cok kotu agrıyo normalmıMerhaba, hani reglimizde yoğun kan pıhtıları olur ya. Aynı o şekilde düşüreceksiniz acı hissetmezsiniz sadece düşerken hissedersiniz. Çok geçmiş olsun
Kasık agrım felaket oldu adetım uzun surdu doktora gittim dıs gebelıkmısMerhaba canım belirtin neydi gecmis olsun insallah en kisa surede tekrar saglikli gebeligin olur
Bırde normal adetımde büyük pıhtı gormustum demek ozaman dusmemıs dogrumu?Merhaba, hani reglimizde yoğun kan pıhtıları olur ya. Aynı o şekilde düşüreceksiniz acı hissetmezsiniz sadece düşerken hissedersiniz. Çok geçmiş olsun
Bilemeyiz ne zaman düştü ne zaman düşmedi. Benim kürtajdan 1 hafta sonra düşmüştüBırde normal adetımde büyük pıhtı gormustum demek ozaman dusmemıs dogrumu?
Düşükte ağrı çok normal. Ben ölüyorum sanmıştım, soğuk soğuk terleyip aynı anda da çok üşüyordum. Sıcak suların soğuk suların altına girdim fayda etmedi. Son çare uyku ilacı alarak uyudum hissetmemek içinSag tarafım cok kotu agrıyo normalmı
Degerim 3600 sen 580 olmuş guzel dedı doktor pzar bıdaha kan kan vercem kanamam devam edıyorDüşükte ağrı çok normal. Ben ölüyorum sanmıştım, soğuk soğuk terleyip aynı anda da çok üşüyordum. Sıcak suların soğuk suların altına girdim fayda etmedi. Son çare uyku ilacı alarak uyudum hissetmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?