- 25 Mart 2021
- 79
- 25
- 38
- 27
- Konu Sahibi Solancicek
Merhaba hanımlar şuan hastaneden yazıyorum ben temmuzun 8 inde hamile oldugumu öğrendim 10 unda da kimyasal gebelik düşer dediler ve 3 parca düşürdüm hafif lekelenmelerim vardı normal dediler daha sonra ayın 23 unde fenalık geçirdim ve acile gittim betam 13447 cıktı hamilesin dediler 3 gun devlete gittim ama hep hamilesin olabilir dediler sonra özel hastaneye gittim doktorum ultrasonla baktıktan sonra iş gebelik ama kendini sınırlandırmış hiç çocuğun olmadığı için iğne tedavisi uygulanmalı dedi bide o kadar agrım olmadığını görünce de şaşırdı e beni araştırma hastanesine gönderdi şuan araştırma hastaneyim 3 gun şu bile icirmediler heran ameliyat olabilirim diye dün sıvı içebilir dediler sürekli kan aliniyo ve sürekli ultrosanla bakmıyo ilk geldiğimde kürtaj yaptılar ve iğne vuruldum ama bilgi verilmiyo ilk gebeligim olduğu için doktorlar tedavi ise yaramazsa yumurtaligini öyle alırız dediler şuan hala beklemedeyim kızlar dua eder misiniz dayanilmicak agrim yok normal bi insan gibiyim ve çok hafif kanamam var bilgisi olan veya benim gibi yaşayan var mi