Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
erken olur mu geç bile.bebekler için silikon diş fırçaları var.florürsüz diş macunları var.1 yaşından beri kullanıyorum nenedent diş macunu ve fırçasını
erken olur mu geç bile.bebekler için silikon diş fırçaları var.florürsüz diş macunları var.1 yaşından beri kullanıyorum nenedent diş macunu ve fırçasını
canım nasıl kullanıyorsunuz?
yutmuyormu?bizimki daha ağzında su çalkalayıp, çıkarmayı bilmiyor?
hiç duymadım florürsüz diş macununu.
bizde siş fırçasını suyla ıslatıp öyle fırçalıyoruz.
3 yaş çok geç.Bize doktor 1,5 yaşında fırçaya alıştırın 2 yaşından sonra da diş macunuyla fırçalayın dedi.Bizimki 1,5 yaşında fırçayı eline alıp ağzına sokuyo ama kıllarından huylanıp çıkarıyo tekrar :)) Diş macunuyla nasıl yapıcaz bilemiyorum.Çocuklara özel diş macununu çalkalamasına gerek yok yani yutabilir.