• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş etlerim sızlıyor

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
merhaba birşey sormak istedim ama tabı cevp verırsenız mutlu olurum... benım diş etlerim sızlıyor bazen bır catal deysin diplerine hemen acıyor kanıyor sensodyne dıye diş macunu kullanırken hip bir sıkıntı yok farklı macuna gecınce böyle oldu ve 1 haftadır cekıyorum acaba bu bır problem olabılırmı ? gunluk düşlerimi fırcalayan biriyim hergun ve duzenlı sekılde... acaba sorunmu var butur bırsey neye yol acabılır.?

merhaba birşey sormak istedim ama tabı cevp verırsenız mutlu olurum... benım diş etlerim sızlıyor bazen bır catal deysin diplerine hemen acıyor kanıyor sensodyne dıye diş macunu kullanırken hip bir sıkıntı yok farklı macuna gecınce böyle oldu ve 1 haftadır cekıyorum acaba bu bır problem olabılırmı ? gunluk düşlerimi fırcalayan biriyim hergun ve duzenlı sekılde... acaba sorunmu var butur bırsey neye yol acabılır.?

macun değişikliğinde böyle birtepki yaşamamanız gerekirdi.öncelikle önceki diş macununuzu yeniden kulllanmaya başlayın.bu sırada tuzlu su ile gargara yapın.bir haftasonra durumunuzda değişiklik olmaz ise bir doktora muayene olmanızı öneririm

Back