Merhabalar. Hamileliğimin son ayında diş etlerim çekilmeye başladı. Doğumdan sonra geçer gibi oldu ama şimdi çok daha çekildi çok endişeliyim. Doktora gittiğimde yapılacak pek birşey yok gibi konuştu sert fırçalamayın dedi bu kadar. Önüne geçemez miyim? Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Diş eti çekilmesiyle doktora gittim bana Sensodyn diş macunu önerdi bir de sabah akşam,tuzlu ılık su ile gargara yaptım.İnanılmaz derecede çabuk geçti. Geçmiş olsun.
Diş eti çekilmesiyle doktora gittim bana Sensodyn diş macunu önerdi bir de sabah akşam,tuzlu ılık su ile gargara yaptım.İnanılmaz derecede çabuk geçti. Geçmiş olsun.
Diş fırçalaması bittikten sonra gargara yapabilirsiniz. Bir çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı sofra tuzu uyguladım.Sonuç müthişti. Kanamada da çekilme de bitti. Acil şifalar.
Hemen bi fakultenin periodontalaji bolumune gidip muayene olun sakin ihmal etmeyin cinku dis eti cekilmesi coook buyuk hasarlara yol acar dis kaybi gibiMerhabalar. Hamileliğimin son ayında diş etlerim çekilmeye başladı. Doğumdan sonra geçer gibi oldu ama şimdi çok daha çekildi çok endişeliyim. Doktora gittiğimde yapılacak pek birşey yok gibi konuştu sert fırçalamayın dedi bu kadar. Önüne geçemez miyim? Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Aldığım gargarayı emziren anneler kullanamıyormuş ve tüm gargaralar için bu geçerliymişherhangi bir veri yokmuş fakat tehlikeli olabilirmiş. Tuzlu su tek başına işe yarar inşallah
yeni keşfettiğim bir şey bu tarifini vereyim denediğimde bende şok oldum temiz sandığım dişlerimin arasından çıkan döküntüleri görünce şaştım kaldım.
tarif şu...
bir su bardağı suyu kaynatın içine 1 tatlı kaşığı kekik atıp birkaç dakika daha kaynatın ocaktan alınca içine çeyrek su bardağı sirke koyup karıştırın. ılıyınca fırçaladığınız dişlerinizi bu karışımla ağzınızı iyice çalkalayıp gargara yapın ve tükürün tekrar deneyin birkaç sefer uyguladıktan sonra ağzınızdaki feraklığa inanamıycaksınız. tecrübeyle sabittir. diş etlerinede çok faydalı.
merhabalar bendede aynı sorunv var bir bardak ılık suya bir kaşık kaya tuzu koyun erisin ağzınıza alın gargara yapın yanı tuzlu suyu ağzınızda biraz tutun sonra tukurun bunu her aklınıza geldığınde uygulayın zamanla dış etlerınızde düzelme göreceksınızMerhabalar. Hamileliğimin son ayında diş etlerim çekilmeye başladı. Doğumdan sonra geçer gibi oldu ama şimdi çok daha çekildi çok endişeliyim. Doktora gittiğimde yapılacak pek birşey yok gibi konuştu sert fırçalamayın dedi bu kadar. Önüne geçemez miyim? Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?