• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş etinde beyaz sertlik var ??

Lazkizii54

Miray Ecrin ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
1.026
571
38
26
Merhaba arkadaşlar;

Diş etimde beyaz bi sertlik var nasıl desem böyle kemik gibi sert. Alt çenemdeki diş etimde biraz arkalara doğru kalıyor. Dikey pirinç tanesi gibi. Ağrısı sızısı falan yok ama korkuyorum.hamileyken çıkmıştı hala geçmedi. O da sanırım dişlerimi çok sert fırçaladığımdan dolayı oldu. Diş etlerim şişti bende çok sert fırçaladım o yüzden kemik çıkıntısı olabilir mi?Doktor önemli bişey değil törpületmek istersen törpületebilirsin dedi. Ama kist falan demedi. Acaba kist falan olabilir mi?? Yaşayan varsa yazabilirse çok sevinirim.

Doktorun kist değil dediğine, biz uzaktan kist diyemeyiz ki.

Doktorun çok güven vermediyse başka doktordan daha fikir alabilirsin
2 doktorda önemsiz gereksiz bişey dedi. Kendi doktorum törpületmek istersen töpürletebilirsin dedi. Bende size soruyorum işte acaba çok sert fırçaladığımdan dolayı köküm çıkmış olabilir mi ya da zarar vermiş olabilir miyim diye. Kistin içi dolu sıvıcık olduğunu biliyorum ama benimki öyle değil. Çok sert sarımsı aynı kemik gibi

Diseti cekilmesi olmasın ? Çünkü diseti cekildikce koke doğru anlattığınz durum oluyor. Tam da anlayamadim açıkçası. Dishekimi asistanıyım isterseniz bir fotoğrafını gönderin, bakayım.

Diseti cekilmesi olmasın ? Çünkü diseti cekildikce koke doğru anlattığınz durum oluyor. Tam da anlayamadim açıkçası. Dishekimi asistanıyım isterseniz bir fotoğrafını gönderin, bakayım.
Tabi hemen özelden atıyorum.

Back