• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş etim fena halde çürümüşş

Boncuk4693

Flowers open, when you come to my world
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
562
218
133
arkadaşlar bugun dişii çektirdim baya kotu olmuştu dişim 2,3 ay önce apse yapmıstı sol tarafım gozumun altına kadar şişmişti bende apsesi indkten snra çektirmeye karar verdim. bugün gittim doktor çekti eve geldiğimde baktım siyah bıseyler var basta panuk falan mı dedım snra baktım resmen dış etim baya çürümüş doktor dişi çekmiş ama alt tabaka tamamen çürük şimdi ne olacak boyle durumda olan varmı doktora bir daha gidişimde söyleyecegım ama nasıl temızleyecekkı orayı resmen et curumuss doktorda çok takmadı herldekı bırakmıs

arkadaşlar bugun dişii çektirdim baya kotu olmuştu dişim 2,3 ay önce apse yapmıstı sol tarafım gozumun altına kadar şişmişti bende apsesi indkten snra çektirmeye karar verdim. bugün gittim doktor çekti eve geldiğimde baktım siyah bıseyler var basta panuk falan mı dedım snra baktım resmen dış etim baya çürümüş doktor dişi çekmiş ama alt tabaka tamamen çürük şimdi ne olacak boyle durumda olan varmı doktora bir daha gidişimde söyleyecegım ama nasıl temızleyecekkı orayı resmen et curumuss doktorda çok takmadı herldekı bırakmıs
Ayni seyi su an bende yasiyorum pamuk filan sandim ama degil dis etim delik desik ustelik dogumuma da cok az var psikolojim bozuldu

ay canım ya seninki daha zormuş Allah yardımcın olsun.

çürümek değilde kan birikiyor çekilen yere tuzlu su ile gargara yapın düzelecektir bende de öyle olmuştu.

Back