- 23 Ekim 2009
- 189
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada çok geçmiş olsun cnm.Merhaba yeshill, çok geçmiş olsun. Sen de bizlerin derdine bir noktada ortak olmuşsun:) Tedavim hala devam ediyor. Bana diş eti tedavisi ve 3 tane dolgu için toplamda 900 tl fiyat verildi. Siz ne kadara anlaştınız?
mrb kızlar. ben elif, aranıza yenı katıldım ve şuan ilk kez yazıyorum:)
bendede aynı sorun var yani dişetlerim iltahaplı ve doktora gittim temizlenip dikiş atılacak dedi. ama şimdi burada anestezi yapılmadan felan yazılmış ben korktum biraz acaba çok mu acıyor yaa.
birde lazerli olanı varmış o acısız ve kansız ama oda çok pahalıymış sanırım.
arkadaşlar dişeti çekilmesi ve diş etlerinde şişlik nedeniyle doktor küretaj yani iltihabın diş etinden akıtılması gibi bir işlem yapacagını söyledi lütfen bunu daha önce yaptıran oldumu ilk defa duydum böyle bişe bana bilgi verebilirmiii!!!!
arkadaşlar dişeti çekilmesi ve diş etlerinde şişlik nedeniyle doktor küretaj yani iltihabın diş etinden akıtılması gibi bir işlem yapacagını söyledi lütfen bunu daha önce yaptıran oldumu ilk defa duydum böyle bişe bana bilgi verebilirmiii!!!!
yaklasik bir saat oldu doktordan cikali, yaparken anestezi yaptigi icin hic agri olmuyor fakat sonrasinda diş hassasiyeti, derinden bir sızlama ve morluk olabilir. ertesi gun de dolgun dudakli gezecekmişim. sakın korkup ertelemeyin.