• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş eti kanaması ve diş taşı sorunsalı

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
canlar slm boshayallersmile

dişim kanıyor yeah yanı fırçalayamaz oldum akannehir

2 yerde var aynı durum ve çürük fln yok hani diş taşı da var gördüğüm kadarıyla kafamçokkarıştı

doktora gidicem am diş taşını temizletınce kanaması geçer mi acaba?

damağımı şişmiş gibi hissediyorum iltıhap mı acaba bu? apse mi diolar adına onu da bilmıyorum boshayallersmile

diş taşını temizletmek dişe zarar veriyor mu yardımmm ellerinizi bekliorum dr a 1 hafta sonra gidebilicem cunku :(

Canım parodontax diye bir diş macunu var. Dişetlerine özellikle iyi geliyor. Ayrıca jeller de var.

Fırçalarken kanaması daha iyi. Özellikle dişetlerini de fırçalamaya gayret et. Kanasın bir süre sonra geçer. Tuzlu suyla gargara da yapabilirsin. Dişin apse yapmıştır. Bu önerilerle geçmezse diş doktoruna danışıp antibiyotik kullanman gerekebilir.

Geçmiş olsun.

canlar slm boshayallersmile

dişim kanıyor yeah yanı fırçalayamaz oldum akannehir

2 yerde var aynı durum ve çürük fln yok hani diş taşı da var gördüğüm kadarıyla kafamçokkarıştı

doktora gidicem am diş taşını temizletınce kanaması geçer mi acaba?

damağımı şişmiş gibi hissediyorum iltıhap mı acaba bu? apse mi diolar adına onu da bilmıyorum boshayallersmile

diş taşını temizletmek dişe zarar veriyor mu yardımmm ellerinizi bekliorum dr a 1 hafta sonra gidebilicem cunku :(

parodontax ı bilmıyordum cnm sağolasın deneyeyim bi...tuzlu suyu da 1 kere yapmiştim devam edeyım o zaman qeçmedi bi turlu :( sağolasın cnmm :ecrin_bebek:

Back