Diş eti estetiği

grefti esnasında diğer oda da başka bi hasta vardı ve doktor ona grefti dahi yapılamayacak kadar kötü olduğunu söledi o derece diş etinde çekilme var, o nedenle sonuçta biraz korkutucu da olsa bi çaresi var .

Cnm nasıl gidiyor iyileşme.ben yaptırdıktan sonraki gün yanlışlıkla üstüne yatmisim uyurken kanadı ve sisti birazcık sonra durdu. Damagim daki dikisleri 1 hafta sonra aldı.disimdekiler i de yarın alacak . Damagim da bir problem yok da disimde ki et biraz sert gibi sen de öyle hissediyor musun ???

Kızlar ben de bugun disimdeki dikisleri aldirdım. Oh be çok şükür 2 haftadır da ilk defa baktım dişime ve öncekiyle arasında çok fark var doktorum da iyi dedi . 3 hafta sonra tekrar kontrol var.
Olmadan önce çok kararsızdim. Internette cok arastirdim kimseye ulasamadim dogru duzgun. Umarim bu sayfadaki yorumlar benim gibi kararsizlara yol gosterir.Ama şimdi rahatım çok şükür. Biraz sıkıntı oldu tabi ama bitince insan rahatliyor. Şimdi 1 tane daha var onu da yaptıracagim. Herkese sağlık versin allahım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…