- 6 Ağustos 2018
- 1.365
- 504
- 123
- 43
- Konu Sahibi nesrinerturk
-
Çok teşekkürler. Bunu bakım için yaptım bir süre ama çekilen diş etlerim geri gelmedi. Ne kadar süre yapmalıyım , ben 2 ay üstüste yapmıştım hergünIlık suya bir cay kaşığı tuz ile 30 sn lik bir gargara yapmak ve düzenli ağız bakimi bunlar duzenli olduğu takdirde bitiyor
Haftada bir kere surekliÇok teşekkürler. Bunu bakım için yaptım bir süre ama çekilen diş etlerim geri gelmedi. Ne kadar süre yapmalıyım , ben 2 ay üstüste yapmıştım hergün
Çekilen diş etleri yerine gelmez zaten ama daha fazla cekilmeyi önlemek birde dişlerinizi fırçalarken yumuşak hareketlerle fırçalamak sert fırçalar yerine daha yumuşak fırçalar seçmek önemli.Çok teşekkürler. Bunu bakım için yaptım bir süre ama çekilen diş etlerim geri gelmedi. Ne kadar süre yapmalıyım , ben 2 ay üstüste yapmıştım hergün
çok teşekkür ederim. Keşke geri gelse lazerle yakılıyor ama doku arttırılamıyor galibaÇekilen diş etleri yerine gelmez zaten ama daha fazla cekilmeyi önlemek birde dişlerinizi fırçalarken yumuşak hareketlerle fırçalamak sert fırçalar yerine daha yumuşak fırçalar seçmek önemli.
sert yapmamaya çalşıyorum artık dikkat ediyorumFırçalama tarzı cok önemli
Sert yapmaktan ziyade yukarısı icin yukardan aşağı doğru yapılması lazım sonra aynı şekilde ve mutlaka diş ipi kullanın o diş etlerinin kanaması gerekiyorsert yapmamaya çalşıyorum artık dikkat ediyorum
kanaması mı kanamaması mı ?Sert yapmaktan ziyade yukarısı icin yukardan aşağı doğru yapılması lazım sonra aynı şekilde ve mutlaka diş ipi kullanın o diş etlerinin kanaması gerekiyor
Kanaması gerekiyor yani tabii ki özellikle kanatmaya çalışmayın kanaması iyi bir şey kanatmıyım diye yarım yamalak temizlemeyin demek istedimkanaması mı kanamaması mı ?
anladım şimdi oldu :) teşekkür ederim derin temizlerim yine de o kanı görünce moralim bozuluyor ya sanki yanlış birşey yapıp zarar veriyormuşum izlenimi oluşuyor psikolojik olarakSert yapmaktan ziyade yukarısı icin yukardan aşağı doğru yapılması lazım sonra aynı şekilde ve mutlaka diş ipi kullanın o diş etlerinin kanaması gerekiyor
Ben de öyle sanıyordum ama değilmişanladım şimdi oldu :) teşekkür ederim derin temizlerim yine de o kanı görünce moralim bozuluyor ya sanki yanlış birşey yapıp zarar veriyormuşum izlenimi oluşuyor psikolojik olarak
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, çok iyi oldu çok sağolun deneyeceğimBen de öyle sanıyordum ama değilmişbunlara dikkat edin en azından ilerlemesini engellemiş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?