diş eti çekilmesi

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
707
230
323
merhabalar
ortodonti tedavisi görüyorum şuan sadece üst dişimde tel var. alt ön dişimde diş eti çekilmesi oluştu bunu doktoruma gösterdiğimde hemen müdahele edeceğini düşünürken ( erken teşhis önemli) dr um sigarayı bırakmazsanız bir müdehalede bulunamayız vs dedi..evet diş ve ağız sağlığı için sigara bırakılmalısağlık için bilhassa..ancak ben sigara içtiğim için bu duruma müdahele etmeyecek mi ? doğuracak sonuçlardan diş kaybı gb korkuyorum..şimdiden yorumlarınız için tşkler

İdealist bir doktora denk gelmişsiniz sigara diş eti çekilmelerinde ciddi etken, tedavi sürecinde de başarı oranını düşür. Ancak başka hekime de gidebilirsiniz.

İdealist bir doktora denk gelmişsiniz sigara diş eti çekilmelerinde ciddi etken, tedavi sürecinde de başarı oranını düşür. Ancak başka hekime de gidebilirsiniz.
yorumunz için çok teşekkür ederim dt hanım.. doktorumu seviyorum başka dr a gitmek istemem bu süreçte yine
ondan bir tedavi şekli isteyeceğim sanırım nasıl bir yol izlelemi önerirsiniz?

bu arada belirtmek isterim çekilme ciddi boyutta maalesef:(bu yüzden müdahele etmemesi benii düşündürdü

ciddi boyutta ise sigarayı bırakın mutlaka, dişlerinizde sallanma durumu var mı? panoramik filminiz varsa gönderin size tam durumu net söyleyeyim.

film çekilmişti ortodonti tedavisine başlanmadan önce ancak o zaman çekilme yoktu..film de bende yok maalesef vermediler..çekilme resmen 15- günde oluştu :( yine de ilginiz için çok teşekkür ederim duygu hanım ..

film çekilmişti ortodonti tedavisine başlanmadan önce ancak o zaman çekilme yoktu..film de bende yok maalesef vermediler..çekilme resmen 15- günde oluştu :KK43: yine de ilginiz için çok teşekkür ederim duygu hanım ..

rica ederim, geçmiş olsun

film çekilmişti ortodonti tedavisine başlanmadan önce ancak o zaman çekilme yoktu..film de bende yok maalesef vermediler..çekilme resmen 15- günde oluştu :KK43: yine de ilginiz için çok teşekkür ederim duygu hanım ..
Tellerden dolayı gece dişlerini.sıkıyor olabilir misin? sigara da içiyorsan en azından ağız hijyenine daha dikkat etmek için kekik suyuyla gargara öneririm sürekli.

Tellerden dolayı gece dişlerini.sıkıyor olabilir misin? sigara da içiyorsan en azından ağız hijyenine daha dikkat etmek için kekik suyuyla gargara öneririm sürekli.
ben oldum olası dişlerimi sıkıyorum ama azı dişlerini etkiliyormuş diş sıkma benim çekilme ön alt dişimde...doktorum tedavi için sigarayı bırakmamı istiyor:( acaba diş taşlarım da var onları temizletssem çekilme durur mu ve çekilmenin olduğu diş baya yamuldu offf off..

ben oldum olası dişlerimi sıkıyorum ama azı dişlerini etkiliyormuş diş sıkma benim çekilme ön alt dişimde...doktorum tedavi için sigarayı bırakmamı istiyor:KK43: acaba diş taşlarım da var onları temizletssem çekilme durur mu ve çekilmenin olduğu diş baya yamuldu offf off..
Ben de çok sıkıyorum ve dişlerimde aşınma çatlama mevcut. Diş taşı da diş eti çekilmesi yapıyor evet. eşimin öyle, diş taşlarını temizlettik onun da ön alt dişlerin özellikle iç taraflarında vardı. Taş temizleme basit bir işlem bence yaptır insan rahatladığını hissediyor. Sonrasında da bir markanın alkolsüz ağız gargarası var onu kullan sürekli.

Back
X