bana 12-13 yasinda (tam hatirlamiyorum) dis teli takildi. 2 sene durdu cikartildi.. ama alt ön dislerimin arkasina
tel takildi ayrilmasinlar diye (6 tanesine) ön al dis etim asagi cekildi ve cok agri yapiyor. doktora gittim bisey yapamayiz dedi fircala bol bol dedi.. ama artik agri yapiyor ve bayagi cekildi asagi dogru.
Napmaliyim? Baska bir doktora mi gitsem tekrar. O gittigim doktr dis telleri yüzünden olmus dedi.
bana 12-13 yasinda (tam hatirlamiyorum) dis teli takildi. 2 sene durdu cikartildi.. ama alt ön dislerimin arkasina
tel takildi ayrilmasinlar diye (6 tanesine) ön al dis etim asagi cekildi ve cok agri yapiyor. doktora gittim bisey yapamayiz dedi fircala bol bol dedi.. ama artik agri yapiyor ve bayagi cekildi asagi dogru.
Napmaliyim? Baska bir doktora mi gitsem tekrar. O gittigim doktr dis telleri yüzünden olmus dedi.
dişteli yüzünden böyle çekilme olmaz.siz düzenli fırçalama yapmadığınız için telin etrafında bakteri plağı ve diştaşı oluşmuşdur.diş eti çekilmeniz bu sebebden olmuşdur.çekilme olan dişleriniz rontgeni alındıktan sonra durumunuz hakkında daha sağlıklı bir teşhis koyulabilir
sadece tek bir dişimin eti çekildi 26 yaşında hemde.düzenli fırçalıyor diş ipi kullanıyorum ama çekilme devam ediyor.Doktor diş gıcırdattığım için olduğunu söyledi.Ağızlık verdi onuda düzenli kullanıyorum ama çekilme devam ediyor ne yapabilirim?