Ben de oldum bu ameliyatı.
Diş eti çekilmesi olmuştu birkaç dişimde.
Hızlı fırçaladığım için.
Çok başarılı geçti. Öyle ağrı sızı da yaşamadım.
Korkulacak bir şey değil.
Cnm işlemin adı diş eti küretajı internetten araştır istersen ama sandığın kadar zor bir işlem değil cerrahi sayılabilecek kadar..
Teşekkür ederim canımBende kardeşimde olduk. Ben dikişsiz oldum kardeşime dikiş atıldı o daha ileri boyut olduğu için ikimizdede hiç bi problem yok iz miz kalmadı şükür o görüntüden kurtulduk.
15- 16 sene oldu bana hatta hamdolsun o kanama derdinden kurtuldm.
Geçmiş olsn
Bende 2 yıl önce oldum.. Öncesinde bende netten birşeyler okumuş ve korkmuştum ne yalan söyleyeyim. İlk gün sıvı ile beslendim.2. gün normale döndü..Ağrım sızım da olmadı.
İnternetteki bilgi kirliliği yok mu zaten insanı bildiğinden eder.. 500 kelimesi 1 TL'ye önüne gelen bilirkişi gibi yazıyor...
azalma değil de yukarı doğru çekilme oluyor. Dişlerimin arasında açılma olmadı...ama ne var ki sıcak ve soğuk hassaaiyetinde artış var...ilk günler daha fazlaydı ama şimdi az..Bende okudukça çok korktum ama olcam ameliyatlari bile izledim canım ama korkum benim dış etlerinde bozulma olurmu tek düşüncem bu isterse 1 ayda geçsin ona bile razıyım olurum bu ameliyatı ama ameliyat sonrası beni düşündürüyor dış etlerinde azalma olacak dedi iltihapli yerleri kaziycam dedi dediğim gibi kazirken dış etlerinde dişlerin arası boş kalırsa diye tedirginim. Sorumluluk almiyor.videolardan izledim ve komple dış etini dişten ayırıp kazidiktan sonra dikiş atıyorlardı lazer daha mantıklı geldi karar veremedim
Ozamanlar böyle internet kullanıcılığı yoktu tabi izlemedim benTeşekkür ederim canımbende olmak istiyorum ama ameliyatlari izledikce kötü oldum. lazerlisi böyle açık ameliyat değil dikiş falan atılmıyor .şu dis etlerimin görüntüsü bozulacak diye çok korkuyorum sizinkinde bozulma oldu mu ?dış aralarındaki dış etlerinde eksiklik falan
Bende 2 yıl önce oldum.. Öncesinde bende netten birşeyler okumuş ve korkmuştum ne yalan söyleyeyim. İlk gün sıvı ile beslendim.2. gün normale döndü..Ağrım sızım da olmadı.
İnternetteki bilgi kirliliği yok mu zaten insanı bildiğinden eder.. 500 kelimesi 1 TL'ye önüne gelen bilirkişi gibi yazıyor...