Diş eti ameliyatı. Bilgisi olan var mı?

suna12365478

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
60
1
86
44
Ankara
Arkadaşlar, benim şöyle bir sorunum var. gülerken hiç dişlerim gözükmüyor onun için diş eti ameliyatı olmak istiyorum. bu ameliyatı olan var mı? yada tavsiyesi olan varmı? bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler:Saruboceq:

canım selam.ben diş eti amelyatı oldum ama sadece estetik için istiyorsan tavsiye etmem orjinalini bozma.delikafaduldendelikafadulden

Merhaba Zerrin Hanım,

Ben de diş eti ameliyatı olmayı düşünüyorum ama kararsızım,etlerim çok görünüyo gülerken.Sizin iyileşme süreciniz nasıldı,kaç gün-ay sürdü,ya da zorlukları neler,acı veriyor mu vs bilgi verirseniz çok sevinirim,bir de lazer,neşter ne kullanıldı?teşekkürler.

gummy smile denilen bi durum var sizde, eğer sizi çok rahatsız ediyorsa pekala ameliyatını olabilirsiniz

ağız mukozası en hızlı iğleşen dokulardan biridir

canım ben estetik lamina yaptırdım benimkisi seninkine nazaran diş etleri biraz daha iyiydi ama doktor konusunda çok iyi araştırma yapın kendinizi emin ellere teslim edin sadece bir doktorla yetinmeyin bir çok yeri gezin fikir danışın ne yapılabilir en iyi bilgiyi alın sanırım diş doktorlarının muayenesi bedava olması lazım bende gittim 3 - 4 doktora bedevaydı yani

http://www.kadinlarkulubu.com/agiz-...slerimi-yaptirdim-estetik-lamine-kaplama.html

gummy smile denilen bi durum var sizde, eğer sizi çok rahatsız ediyorsa pekala ameliyatını olabilirsiniz

ağız mukozası en hızlı iğleşen dokulardan biridir

Ameliyatı gözümü korkuttu biraz,kemiklerle işlem yapılmasını istemedim,sadece etleri biraz kaldırıp dişlerimi büyütücekler,yarın başlıyoruz,inşallah yeterli değişiklik olur gülerken..çok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…