Diş eti ağrısı

defnecere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
130
0
46
Manisa
arkadaşlar diş etim acayip ağrıyor ağrı kesici bile fayda etmedi bu saattede hast.gidemem azda olsa ağrımı dindirecek yöntem bileniniz varmı aranızda

arkadaşlar diş etim acayip ağrıyor ağrı kesici bile fayda etmedi bu saattede hast.gidemem azda olsa ağrımı dindirecek yöntem bileniniz varmı aranızda

diş eti agrıları iltihap kaynaklı oluyor diye biliyorum. antibiyotik deneyebilirsin... ama onu da doktor yazmadan kullanmayın diyorlar :S
geçmiş olsun

rica ederim cnm
bir de haşlanmış lahana( hani sarmasını yaparız ya) onun sert kısımları var ya o iyi gelirmiş ama şimdi nereden bulucan

Diş eti ağrılarında ılık tuzlu suyla gargara yapmak çok iyi geliyor (tuz miktarı az olmamalı).

Diş etleriniz hastalıklıysa diş taşı temizliğinizi yaptırın.
Ve hergün diş etlerinizi yavaşça ovun masaj yaparak. Kan dolaşımı için.

Önceden bahsettiğim tuzlu suyla gargarada kaya tuzu kullanmak çok çok daha etkili.

Arkadaşlarında söylediği gibi tuzlu suyla gargara yapın. ve ayriyetten gargara alın en etkilisini isteyin eczacıdan veriyorlar zaten.
İkisini düzenli olarak 1 hafta yap geçiyor. Geçtikten sonrada doktorda diş taşı temizliğinizi yaptırın hiçbir sorun kalmıyor... Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…