Sabah doktora gittim ama hiç güven verici değildi doğru düzgün bakmadı bile.bartolin kisti degil kıl kökü iltihabı yada enfeksiyon gibi bişey dedi.geçip geçmeyeceğini bilemem dedi.akıntın var dedi vaginalmuayene yaptı ona ilaç verip yolladı. Kalakaldım öyle
Sevgili arkadaşlarım,başka bi jinekologa gittim ilk gittiğime hiç güvenmedim çünkü,bu ben
Oldukça rahatlattı,üstelik başka sorunlarım oldugunuda ögrendim.folükilit yani kıl kökü iltihabı imiş,çekilen bir kılın yerine bir bakteri yerleşip kendine bir kapsül yapıyormuş.şişlik ondan oluyormuş,ağızdan ve oraya antibiyotik pomad ile geçiyor-dedi.gecmeyip büyürse patlatır içerdeki iltihabı alırız dedi.bunun dışında,hemorioid için orayı temiz tutma çabalarım vagina florasını bozmuş,bu yüzden akıntım varmış.onun içinde tedavi verdi,yaklaşık 10 günlük bir tedavim var.ve hepsi birbiri ile bağlantılı imiş.hepsinin de ucu bağışıklık sisteminin çökmesine dayanıyor.
10 günlük deneyimi sizlerle paylaşacagım,moralim çok bozuk ve lütfen beni yalnız bırakmayın
Kızlar bugün ilk gecemi geçirmiş sayılırım.
Hemoroid için fitil ve krem.
Vaginadaki bezem için antibiyotik hap ve krem
Vaginadaki akıntı için vaginal tablet
Direnç yükseltmek için vitamin.
Bir anda ilaçalara boğuldum.kendimi yürüyen hastane gibi hissediyorum.kadın olmak ne kadar zor.her sey bir başkasını tetikliyor.moral epey bozuk.ama destekleriniz ve allahın izniyle düzelcegim inşallah.
teşekkürler sanırım bendede aynısı var doktorum ilgisizdi memnun kalmadım hiçbirşey demedi yağ bezeside olabilir şekli değişikmiş parça alalım dedi ilaç şeklinde aynı küçücük nereden parça alıcak bilmem
Bence miralinibozma bunlar ufak dertler inan herkes zaman zaman bu sorunlarla karsilasiyor tedaviye de baslamissin gecer yakinda cokk takinca insan daha cok hastalaniyor gecmis olsun
Canım iğne ucuna azıcık değdirse yetiyor.memnun kalacağın bi doktor bul muhakkak.beniö bugün üçüncü günüm,yok denecek kadar azaldı antibiyotiklerle,zor farkedililiyor şu an
Hiç ihmal etme,doğru kadın doğumcuyu bulmak hakkaten zor.ve bir sürü sorunumuz oluyo muhakkak git haberde ver ne oldu ne bittibende ozaman başka doktora gidiyim teşekkürler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?