• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış dudakta beze,bi bakarmısınız?

malory

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
273
1
296
İstanbul
Arkadaşlar eşimin tayini nedeniyle yeni bir şehre taşındık.geçen ay genital bölge ağdasında yandı kıpıkırmızı oldu ama hızlada iyileşmişti.yeşil ağda kullanıyor ve güzel bi salon.ben zaten çok çok beyazım ve çok hasaüsas bir cildim var.bu gidişimde tereddütlüyüm biraz.neyse ağdamı oldum eve geldim.bi kaç kalan yer olmuş.onları makineyle alayım dedim,aldım.sonra bi baktım.dış dudakta semsert bi beze.sıkmaya çalıştım.bişiy çıkmadı.antibiyotikli krem sürdüm.

Moralim çok bozuk.iki gün önce zaten anüs civarında şişligim sebebiyle doktora gittim ve hemoroidim oldugunu öğrendim.onun tedavisi içindeydim.fitil krem falan zaten hoş degil.o iyileşme göstermişti.şimdide bu.kafama çok takan bir yapım var.

Bu bezenin neden oldugunu bilmiyorum.kıl dönmesi diyeceğim ama daha önce hiç başıma gelmedi.zaten lazerliyim be çok çok az yok denecek kadar kılım var.ağdadan mı oldu,makşnayla sıkıştırdımmı,ne oldu bilemedim.agrısı yok.sadece içi sert bi beze.daha önceden de olmuş olamaz,çünkü dediğim gibi öbür tedavim yüzünden hergün o bölgelerimle muhatap olmak durumundayım,farkederdim.

Başına böyle bişey gelmiş olanlar yada bilgisi olanlar benimle paylaşabilirlermi?yardım edin lütfen

bendede var doktora gittim özele parça alalım dedi yağ bezesi gibide değilde karar veremedi sonra ağdacıya sordum herkezde var bundan dedikorkulcak bişey değil yağ bezesi dedi ama bende rahat değilim

Öyle bişey bende de vardı ve hala var bi jinekologa gorunseydin doktor bana kist dedi aldırdim ama yine çıktı şimdi bi ceviz büyüklüğünde falan

Sabah doktora gittim ama hiç güven verici değildi doğru düzgün bakmadı bile.bartolin kisti degil kıl kökü iltihabı yada enfeksiyon gibi bişey dedi.geçip geçmeyeceğini bilemem dedi.akıntın var dedi vaginalmuayene yaptı ona ilaç verip yolladı. Kalakaldım öyle

Moralim çok bozuk. Ne yapacağımıda bilmiyorum.aldıran arkadasım nasıl aldırdın jinekologa mı gittin. Sonra dikiş izi şişlik falan olmadımı

Sabah doktora gittim ama hiç güven verici değildi doğru düzgün bakmadı bile.bartolin kisti degil kıl kökü iltihabı yada enfeksiyon gibi bişey dedi.geçip geçmeyeceğini bilemem dedi.akıntın var dedi vaginalmuayene yaptı ona ilaç verip yolladı. Kalakaldım öyle

başka doktora gıdın benımde vardı doktor gordu ve tanıdıkdı bence kıst zannettım ama kıl koku gbı bısı bu dedı ıner dedı ıkı senede fılan söndü baska doktora gidin genel cerrah olabılır yada plastık cerraha

Sevgili arkadaşlarım,başka bi jinekologa gittim ilk gittiğime hiç güvenmedim çünkü,bu ben
Oldukça rahatlattı,üstelik başka sorunlarım oldugunuda ögrendim.folükilit yani kıl kökü iltihabı imiş,çekilen bir kılın yerine bir bakteri yerleşip kendine bir kapsül yapıyormuş.şişlik ondan oluyormuş,ağızdan ve oraya antibiyotik pomad ile geçiyor-dedi.gecmeyip büyürse patlatır içerdeki iltihabı alırız dedi.bunun dışında,hemorioid için orayı temiz tutma çabalarım vagina florasını bozmuş,bu yüzden akıntım varmış.onun içinde tedavi verdi,yaklaşık 10 günlük bir tedavim var.ve hepsi birbiri ile bağlantılı imiş.hepsinin de ucu bağışıklık sisteminin çökmesine dayanıyor.

10 günlük deneyimi sizlerle paylaşacagım,moralim çok bozuk ve lütfen beni yalnız bırakmayın

Kızlar bugün ilk gecemi geçirmiş sayılırım.
Hemoroid için fitil ve krem.
Vaginadaki bezem için antibiyotik hap ve krem
Vaginadaki akıntı için vaginal tablet
Direnç yükseltmek için vitamin.

Bir anda ilaçalara boğuldum.kendimi yürüyen hastane gibi hissediyorum.kadın olmak ne kadar zor.her sey bir başkasını tetikliyor.moral epey bozuk.ama destekleriniz ve allahın izniyle düzelcegim inşallah.

Sevgili arkadaşlarım,başka bi jinekologa gittim ilk gittiğime hiç güvenmedim çünkü,bu ben
Oldukça rahatlattı,üstelik başka sorunlarım oldugunuda ögrendim.folükilit yani kıl kökü iltihabı imiş,çekilen bir kılın yerine bir bakteri yerleşip kendine bir kapsül yapıyormuş.şişlik ondan oluyormuş,ağızdan ve oraya antibiyotik pomad ile geçiyor-dedi.gecmeyip büyürse patlatır içerdeki iltihabı alırız dedi.bunun dışında,hemorioid için orayı temiz tutma çabalarım vagina florasını bozmuş,bu yüzden akıntım varmış.onun içinde tedavi verdi,yaklaşık 10 günlük bir tedavim var.ve hepsi birbiri ile bağlantılı imiş.hepsinin de ucu bağışıklık sisteminin çökmesine dayanıyor.

10 günlük deneyimi sizlerle paylaşacagım,moralim çok bozuk ve lütfen beni yalnız bırakmayın

teşekkürler sanırım bendede aynısı var doktorum ilgisizdi memnun kalmadım hiçbirşey demedi yağ bezeside olabilir şekli değişikmiş parça alalım dedi ilaç şeklinde aynı küçücük nereden parça alıcak bilmem

Kızlar bugün ilk gecemi geçirmiş sayılırım.
Hemoroid için fitil ve krem.
Vaginadaki bezem için antibiyotik hap ve krem
Vaginadaki akıntı için vaginal tablet
Direnç yükseltmek için vitamin.

Bir anda ilaçalara boğuldum.kendimi yürüyen hastane gibi hissediyorum.kadın olmak ne kadar zor.her sey bir başkasını tetikliyor.moral epey bozuk.ama destekleriniz ve allahın izniyle düzelcegim inşallah.

Bence miralinibozma bunlar ufak dertler inan herkes zaman zaman bu sorunlarla karsilasiyor tedaviye de baslamissin gecer yakinda cokk takinca insan daha cok hastalaniyor gecmis olsun

teşekkürler sanırım bendede aynısı var doktorum ilgisizdi memnun kalmadım hiçbirşey demedi yağ bezeside olabilir şekli değişikmiş parça alalım dedi ilaç şeklinde aynı küçücük nereden parça alıcak bilmem

Canım iğne ucuna azıcık değdirse yetiyor.memnun kalacağın bi doktor bul muhakkak.beniö bugün üçüncü günüm,yok denecek kadar azaldı antibiyotiklerle,zor farkedililiyor şu an

Bence miralinibozma bunlar ufak dertler inan herkes zaman zaman bu sorunlarla karsilasiyor tedaviye de baslamissin gecer yakinda cokk takinca insan daha cok hastalaniyor gecmis olsun

Cabım çok haklısın,ama yapı işte.değişemiyo insan.takıyorum malesef.öok teşekkür ederim

Canım iğne ucuna azıcık değdirse yetiyor.memnun kalacağın bi doktor bul muhakkak.beniö bugün üçüncü günüm,yok denecek kadar azaldı antibiyotiklerle,zor farkedililiyor şu an

bende ozaman başka doktora gidiyim teşekkürler cnm

Back