- 13 Ocak 2021
- 67
- 8
- 24
- Konu Sahibi foggy night
Merhaba, Dış dudak ve labioblasti fiyat bilen var mı ? Labioplasti genelde en fazla 10 bin civarı oluyo dış dudak fiyatı nedir ? Bilen varsa ve bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım oldu ameliyat yıllar önce ... 10 bin civaridir tahminen suanMerhaba, Dış dudak ve labioblasti fiyat bilen var mı ? Labioplasti genelde en fazla 10 bin civarı oluyo dış dudak fiyatı nedir ? Bilen varsa ve bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim
Sadece dış dudak ameliyatı mı 10 bin lira ?Arkadaşım oldu ameliyat yıllar önce ... 10 bin civaridir tahminen suan
Arkadaşım oldu ameliyat yıllar önce ... 10 bin civaridirMerhaba, Dış dudak ve labioblasti fiyat bilen var mı ? Labioplasti genelde en fazla 10 bin civarı oluyo dış dudak fiyatı nedir ? Bilen varsa ve bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim
Yerine göre değişir ki buSadece dış dudak ameliyatı mı 10 bin lira ?
Yani birde hem lobiablasti hem dış dudak için 20 binse gerçekten çok olur siz yaptırdınız mı labioplastiArkadaşım oldu ameliyat yıllar önce ... 10 bin civaridir
Yerine göre değişir ki bu
Dış dudak ameliyatı dediğiniz dış dudağa yapılan dolgu mu?Sadece dış dudak ameliyatı mı 10 bin lira ?
AynenDış dudak ameliyatı dediğiniz dış dudağa yapılan dolgu mu?
Benim çok yakın bir arkadaşım oldu .. dikiş izleri kalmıştı onunYani birde hem lobiablasti hem dış dudak için 20 binse gerçekten çok olur siz yaptırdınız mı labioplasti
Dikiş izleri kaldı derken gözle görülür şekilde mi ? Rahatsız ediyo mu yaniBenim çok yakın bir arkadaşım oldu .. dikiş izleri kalmıştı onun
Dikiş iziniz kaldı mı kaldıysa rahatsız mısnız yani çok belli oluyp mu ?Hayır bence toplamı 10 bin TL olabilir. Ben Temmuz da Özgür beye labioplasti oldum 8 bin TL ydi. Dudağa dolgu büyük bir şey değil ki, hem gerek kalır mı onu da doktorla karar verirsiniz
Vajinoplasti ne oluyo tam olarak çok duyuyorum da burda ? Labioblasti mi olmak istiyosunuz sizEvet önce muayene etsin. Ben iki gün önce Özgür beye muayeneye gittim labioplasti ve vajinoplasti için. Muayene ettikten sonra anladık ki labioplastiye gerek yokmuş. Hatta vajinoplastiye bile ihtiyaç yok dedi ama ben onu kafaya koydum o yüzden yaptıracağım :))
Vajina daraltma demek. Labioplasti olmayacağım ben sadece daraltma yaptıracağımVaj
Vajinoplasti ne oluyo tam olarak çok duyuyorum da burda ? Labioblasti mi olmak istiyosunuz siz
Benim kombine oldu ama labioplasti 6.500, dolgu 3000 hastane ücreti 1500 tl demişlerdiMerhaba, Dış dudak ve labioblasti fiyat bilen var mı ? Labioplasti genelde en fazla 10 bin civarı oluyo dış dudak fiyatı nedir ? Bilen varsa ve bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim
Kime oldunuz ?Benim kombine oldu ama labioplasti 6.500, dolgu 3000 hastane ücreti 1500 tl demişlerdi
Özelden yazıyorumKime oldunuz ?
Ben labioplasti oldum sadece 10.500₺Merhaba, Dış dudak ve labioblasti fiyat bilen var mı ? Labioplasti genelde en fazla 10 bin civarı oluyo dış dudak fiyatı nedir ? Bilen varsa ve bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim
Hangi doktora oldunuz ? Özelden yazabilirsiniz ve memnun musunuzBen labioplasti oldum sadece 10.500₺