- 7 Ocak 2022
- 376
- 45
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Devlet Hastanesi'nde diş dolgusu ücreti ne kadar oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beleşDevlet Hastanesi'nde diş dolgusu ücreti ne kadar oluyor
Tam da bunu yazmaya gelmiştim
Devlet hastanesi dolgu için ücret almıyor.
Amalgam mı yapılıyor?Tam da bunu yazmaya gelmiştim
HayırAmalgam mı yapılıyor?
Niye beleş olunca sadece amalgam mı yapılıyor?Amalgam mı yapılıyor?
Bildiğimiz beyaz dolguAmalgam mı yapılıyor?
beyaz yapmıştı benim gittiğimAmalgam mı yapılıyor?
Sakin. Bir imada bulunmadım. "Sadece amalgam mı yapılıyor?" da demedim. Dümdüz soru sordum. Madem o kadar merak ettiniz, benim de sorma sebebim Avrupa'nın göbeğinde "Devlet bunu karşılar, paranızı geri alabilirsiniz. Diğerinde garanti veremem, karşılamayabilir" diyerek dişçinin bana amalgam yapmış olmasıNiye beleş olunca sadece amalgam mı yapılıyor?
Dünyanın neresinde var acaba sadece amalgam dolgu yapılan bir yer de devlet öyle olsun?
Sakin. Bir imada bulunmadım. "Sadece amalgam mı yapılıyor?" da demedim. Dümdüz soru sordum. Madem o kadar merak ettiniz, benim de sorma sebebim Avrupa'nın göbeğinde "Devlet bunu karşılar, paranızı geri alabilirsiniz. Diğerinde garanti veremem, karşılamayabilir" diyerek dişçinin bana amalgam yapmış olması
Beyaz dolgu yapan devlet hastanesi neresi ?beyaz yapmıştı benim gittiğim
Burdur da yaptırdım ben ,gelişmemiş sıradan küçük bir devlet hastanesiBeyaz dolgu yapan devlet hastanesi neresi ?
Her devlet hastanesi:) ben Beylikdüzü ağız diş sağlığında ve Ümraniye dış hastanesinden yaptırdım dolguları, hepsi de beyazdı gayet. Memnunum :)Beyaz dolgu yapan devlet hastanesi neresi ?