diş doktoru

dnzerdl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1
0
1
32
merhaba,ankarada yaşıyorum implant yaptırmam gerekiyor doktor arastırıyorum bu kounda yrdımcı olur musunuz?

merhaba. ben ankarada mehtap hanıma yaptırdım. 3 ay önce. hem implant yaptı hem de kemik tozu ekleyip kemiği kalınlaştırdı implantlarım daha iyi tutsun diye. hiç ağrım olmadı. tedaviden önce ve sonra herşeyi deyaylıca anlattı. yapmam ve yapmamam gerekenleri. mehtap hanım ne dediyse yaptım. ne ağrım oldu ne de şişlik. kemik tozlarının kaynaşması için toplamda 6 ay bekleyeceğiz. mehtap hanımı kesinlikle tavsiye ederim. mesleğini ciddiye alarak çalışan bir diş doktoru. mehtap ketenci. internette numarası falan var. yine de iyice araştır. insanın içine sinen bir yerde tedavi olması ve doktoruna güvenmesi çok önemli. geçmiş olsun canım şimdiden.

merhaba,ankarada yaşıyorum implant yaptırmam gerekiyor doktor arastırıyorum bu kounda yrdımcı olur musunuz?

eşim çankayada yaptırdı geçen ay. mehtap ketenci. eli çok hafifmiş. eşimin yüzü şişmedi bile. sanki hiç işlem yapılmamış gibi. yerli bir marka yaptı. markanın adı da nucleoss. ömür boyu garantisi varmış. sertifikasını falan da verdi. 2 ay sonra da porselenleri yapılacak. benim implanta ihtiyacım yok ama eşim çok memnun kaldı. hekime güvenmek çok önemli. şimdiden geçmiş olsun canım.

kızlarrrrr dişlerimi yaptırdım nasıl olmuş :) implantların iyileşmesini bekliyoruz. kontrole gittiğimde istersen ön dişlerini de yapalım dedi doktorum. ben de yaptırdımmmmm. :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-30-11-09-23.png
    470,2 KB · Görüntüleme: 137

alın size 2 salak daha ! bu kadar mı kötü senaryo yazılır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…