• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş çürükleri ve gebelik

tanemC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
154
1
26
Manisa
LÜTFEN CVP VERİN
benim dişlerimde 7li yaşlarda geçirdiğim kaza sonucu bi çok kırıklar var ve tedavi olmadım şu anda 4tane falan çürüğüm var çürüklerin tamamı kırık olan dişlerimden doktora gitmememin sebebi korkudan çok midemin bulantısı. sabit duramıyorum haliyle doktorada işini yapması için fırsat vermemiş oluyorm bu konuda aşırı hassasiyetim var.diş etimde iltihaplanmalar oluyo ara ara şiddetli ağrılarım oluyo fakat doktora gitmiyorm.sorum ne yapmalıyım ve tedavi olmazsam gebelikte ne gibi sorunlar yaşarım

Hamile misin?

Hamilelikte morfin kullanılmadığı için doktora gidemezsin. Bebek için sakıncalı, ben öyle biliyorum. Kaç aylık peki? Az bir vakit varsa sık dişini derim ya da bir doktora danış bu konuda.

Hamile misin?

Hamilelikte morfin kullanılmadığı için doktora gidemezsin. Bebek için sakıncalı, ben öyle biliyorum. Kaç aylık peki? Az bir vakit varsa sık dişini derim ya da bir doktora danış bu konuda.

hayır hamile değilim ama düşünüyorum hamilelikte diş sorunum olması beni düşündürüyor sadece belirtğm üzere baya problemli dişlerim

hamilelilik düşünuosan ve dişlerinde sorun varsa önce o sorunları hallet derim kesinlikle seni rahatsız edecektir hamilileliğinde benimde 2 çürüğüm vardı ama ağrı sızı hiç bişe yoktu fakat hamilelikte beni öldürdüler en kötüsü müdahale etmiolar ilk 3 ay şu an suratım şiş mesela apse yaptı gene 2 gündür yatıorum antibiyotik içiorum banamısın demedi inmedi şişi inince yaptırcam hemen benden tavsiye kesinlikle yaptır dişlerini hamile kalmadan önce :(

LÜTFEN CVP VERİN
benim dişlerimde 7li yaşlarda geçirdiğim kaza sonucu bi çok kırıklar var ve tedavi olmadım şu anda 4tane falan çürüğüm var çürüklerin tamamı kırık olan dişlerimden doktora gitmememin sebebi korkudan çok midemin bulantısı. sabit duramıyorum haliyle doktorada işini yapması için fırsat vermemiş oluyorm bu konuda aşırı hassasiyetim var.diş etimde iltihaplanmalar oluyo ara ara şiddetli ağrılarım oluyo fakat doktora gitmiyorm.sorum ne yapmalıyım ve tedavi olmazsam gebelikte ne gibi sorunlar yaşarım

eğer şimdi tedavi olmazsanız hamilelikde hem çürük riskiniz artmış olur.dişeti kanamanızda çok fazla olur.mutlaka tedavinizi yaptırın

Back