Çocuk Hastalıkları Diş çıkartma dönemi yardımm edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sevdeerva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
87
19
8 buçuk aylık bebeğim vr üst dişleri çıkıyor ve zorlanıyor çıkartırken ne gbi önerileriniz olur ilaç

Jel kullanan var
Ayrıca kehribar kolyesinin çok işe yaradığını duydum e bebek civilde vs var araştırabilirsin
Siz ne yaptınız dersen biz bunların hiç birini yaptık kızımda calpol veriyordum,herşeyi ısırıyordu kemirebileceği şeyler veriyorduk vs vs

Merhaba, bence en zararsız yöntem; 1 tatlı kaşığı zeytinyağına 1 damla karanfil yağı damlatıp günde 2-3kez parmağınızla masaj yapmanız ve kendisini rahatlatmak için soğuk ve koparamayacagi biseyler kemirmesi.
Hiçbişey tam etki etmiyor ne yazıkki, bu bir süreç ve geçecek😊

8 buçuk aylık bebeğim vr üst dişleri çıkıyor ve zorlanıyor çıkartırken ne gbi önerileriniz olur ilaç

Merhaba ben de o donemde misvak verdim eline baya ise yaradi. Hem kasintisini aldi hem de elinde isirdi falan rahatlatti baya. Dis doneminin en zorlu kismi bence ust dislerin ciktigi donem allah yardimciniz olsun

Jel kullanan var
Ayrıca kehribar kolyesinin çok işe yaradığını duydum e bebek civilde vs var araştırabilirsin
Siz ne yaptınız dersen biz bunların hiç birini yaptık kızımda calpol veriyordum,herşeyi ısırıyordu kemirebileceği şeyler veriyorduk vs vs
Tesekkür ederim

Merhaba, bence en zararsız yöntem; 1 tatlı kaşığı zeytinyağına 1 damla karanfil yağı damlatıp günde 2-3kez parmağınızla masaj yapmanız ve kendisini rahatlatmak için soğuk ve koparamayacagi biseyler kemirmesi.
Hiçbişey tam etki etmiyor ne yazıkki, bu bir süreç ve geçecek😊
İnşallah her dişte böyle olmaz

X