diş çıkarmaaaa mııı kafayı yicemm kızlarrrr............

invictus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
137
0
96
Diğer
kızlarrr kızım 2 gündür çok huysuzlaştı ağzına seert bişeyler almak istiyor çektiğimizde çoook ağlıyorözellikle dün gece sabahladık elimle kontrol ettim bişeyde anlayamadım ki yüzünü de yüzüme sürtüyo kucağıma aldığımda...kızlar belirtileri ne ki diş çıkarmanın kaç gün sürer huzursuzluğu?kaçıncı ayda çıkar ?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....

cnm geçmiş olsun bu kadar erken olurmu bilmiyorum ama hepmizin başına gelecek ben de deneyimli annelerin cevaplarını merak ediyorum...

canım tam 1 aydan beri kızım huysuzlunıyordu dr.di,ş belirtisi dedi daha yenice beyazlaştı ve sertleşti ama halen çıkmadı ama çevremdekiler çıkaracak diyor yalnız 1 hft.iyiydi şimdi yine bozzuldu ama bu seferde idrar yolu iltihabı varmış buda huysuzlandırıyor bence dikkate al derim bunu ....

Geçmiş olsun. Benim oğlumda şuan üst dişleri için cebelleşiyor aynı dertten muzdaribiz. Bir arkadaşımın oğlu 4 . ayda çıkartmıştı alt dişlerini. Benim oğlumsa 5.5 ayda çıkartmıştı. Sürekli elleri ağızlarında olur. Salyaları akar. Ben CalGel sürüyorum oldukça rahatlattı. Etnini yarınca diş rahatlıyorlar. Sulu diş kaşıyıcıları öneririm. Sevgiler..

canim o kasinmaya cok öncedende baslayabilir belki hemen cikartir belkide 1-2 ay sonra belli olmaz yani sende dis kasinmasi icin oyuncak al ver eline kemirsin dursun ahh ahh su disler gercekten zor isler zor

ha bu arada dis kasinmasi icin jeller oluyor buzdolabinda bekletiyorsun arada bir dis yerlerine sürüyorsun biraz rahatliyor ama fazla uzun sürmüyor ama en azindan iyi oda doktoruna yazdir canim

calgel sürdüm kızlar ama uyanıkken hep ağlıyor(( dünden berii, oyuncakları da daha ufak tutamıyor sürekli elinde ama yarın bir diş kaşıyıcı alcamm..ne önerirsiniz kaç gün sürer?

benim oğlumun dişleri çıktı.o kadar çok huzursuzlanmadı ama.gece uykusu azaldı sadece uyanıyodu sürekli.eli hep ağzındaydı tabii.hala öyle gerçi.zaten belli oluyo çıkmasına yakın.beyaz beyaz oluyo diş etleri dişler belli ediyo kendini.siz de var mı öyle bi durum?

renk farklılığı yok henüz ama sertleşmişş elimle masaj yapınca rahatlıyo yoksa ağlıyor emziğini de almıyor ağzına....sizinki ne zaman çıkmıştı ?

bizim 2 hafta olcak işte.çıkmadan 1 hafta öncesinde baya beyazlamıştı bizimki belli oluyodu.

anladım cnm ama böyle çook zor oluyor sürekli huysuz inşallah çabuk çıkarırda rahatlarız off ya eşimde şehir dışında....tek başımayım bir de....senağlamasenağlamasenağlama

bebeklerde 38 i geçmeyen ateş olabiliyor diş çıkarma döneminde çok huzursuz sürekli kucakta olmak ister kucakta bile huzursuzdur uyku uyumak ister ama uyuyamaz agrıdan 2 oglumdaki tecrübelerimden ne yaparsa yapılsın geçici çözüm oluyor jeller felan. çok huzursuz oldugunda agrı kesici şurup verilebilir. birde bebekler ilk 8 dişi zor çıkarıyor diger dişler bu ilkler kadar zor olmuyor

Geçmiş olsun .. İdrar yolu enfeksiyonun belirtileri neler ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…