merhaba arkadşlar benim kızım 4.ayına girdi 2 buçuk aylıkken ağzının sularrrı aktı hep eli hep ağzında birkaç gündür de çok huzursuz kuçakta bile mızıldıyo acaba dişleri mi çıkıyo erken deilmi bide elimle baktım sanki hafif bir kabarma var gibi sizin bebişler ne zaman çıkardı ne belirtileri var acaba ?
selam canım benimde kızım 4 ay 1 haftalıkken ilk dişini çıkardı olabilir 4 aydan sonra başlıyor dişler patlamaya hatta bizim ikiledi bile üçüncüsü yolda :) alkisalkisalkis
selam canım benimde kızım 4 ay 1 haftalıkken ilk dişini çıkardı olabilir 4 aydan sonra başlıyor dişler patlamaya hatta bizim ikiledi bile üçüncüsü yolda :) alkisalkisalkis
evet dıiş cıkarıyo olabılır.benım kızım 4 aylıkken alt ıkı dışını cıkardı.onlarda hıc sorun yasamadık.ne huysuzlk ne ates.sımdı 7 aylık.1 hafta ıcınde sırayla usttekı 4 dısını bırden cıkarmaya basladı.3 tanesı pek sorunlu olmadı ama 4.dış canımızı cok yaktı ve hala yakıyoda.atesını dusuremıyoruz bır turlu.tam dustu derken bırden tekrar fırlıyo.hem fıtıl hem surup verıyorum durmadan.huysuzluguda cabası.sabaha kadar aglıyo ve hıc uyumuyo.onemlı dıııl kızım ıyı olsunda ben uykusuz kalırm ama yeterkı şu atesı dussun.hıc bu kadar bunalmamıstım.kızım kaldıramadı 4 tane dısı bırden.