Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi diş çıkarmaa

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ela26

annesinin küçük meleği
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
1.637
0
116
Muğla
merhaba arkadşlar benim kızım 4.ayına girdi 2 buçuk aylıkken ağzının sularrrı aktı hep eli hep ağzında birkaç gündür de çok huzursuz kuçakta bile mızıldıyo acaba dişleri mi çıkıyo erken deilmi bide elimle baktım sanki hafif bir kabarma var gibi sizin bebişler ne zaman çıkardı ne belirtileri var acaba ?

canım benim kızım 6 aylık çıkardı ama 4 aylıkken bu sorunlar başlıyo ne yazıkki mesela benim yiğenimde 4.5 aylık ilk dişi çıktı canım

canım benim kızım 6 aylık çıkardı ama 4 aylıkken bu sorunlar başlıyo ne yazıkki mesela benim yiğenimde 4.5 aylık ilk dişi çıktı canım

o zaman bu belirtileri çıkacak yavaş yavaş herhalde en büyük korkum hasta yapmadan çıkarsak

o zaman bu belirtileri çıkacak yavaş yavaş herhalde en büyük korkum hasta yapmadan çıkarsak
selam canım benimde kızım 4 ay 1 haftalıkken ilk dişini çıkardı olabilir 4 aydan sonra başlıyor dişler patlamaya hatta bizim ikiledi bile üçüncüsü yolda :) alkisalkisalkis

benim de 3,5 aylık bebeğim diş çıkarıyor sanırım bir sorun çıkarmaz inşallah 3,5 aylık bebğin dişi çıkar mı ki?

erken ama çıkabilir bu aylarda..
çok huzursuzlanırsa dr.götür onlar daha iyi anlar..

evet dıiş cıkarıyo olabılır.benım kızım 4 aylıkken alt ıkı dışını cıkardı.onlarda hıc sorun yasamadık.ne huysuzlk ne ates.sımdı 7 aylık.1 hafta ıcınde sırayla usttekı 4 dısını bırden cıkarmaya basladı.3 tanesı pek sorunlu olmadı ama 4.dış canımızı cok yaktı ve hala yakıyoda.atesını dusuremıyoruz bır turlu.tam dustu derken bırden tekrar fırlıyo.hem fıtıl hem surup verıyorum durmadan.huysuzluguda cabası.sabaha kadar aglıyo ve hıc uyumuyo.onemlı dıııl kızım ıyı olsunda ben uykusuz kalırm ama yeterkı şu atesı dussun.hıc bu kadar bunalmamıstım.kızım kaldıramadı 4 tane dısı bırden.

benim oglusumda 4 ay 2 haftalık surekli köpük cıkarıyo bıde yumrugunu agzına sokuyo acaba dısmı cıkarıyo?Bıde gulmeyın ama ılk alt dıslerımı cıkıyo yoksa ust dıslerımı?fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…