Çocuk Hastalıkları dis cikarma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zozum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
138
0
46
42
İzmir
kizim 15 aylik ama hala incilerimiz cikmadi. bu kadar gec kalan ve tecrube edinen annelerden ic ferahlatan sozler bekliyorum :)). doktorumuz 18 aya kadar yolu var dedi ? ama icimi de kemirmiyor degil bu durum

canım merak etme dişsiz kalan ınsan mı olmuş hiç 18 aya kadar cıkmayabılır normal bnm oğlumda geç çıkardı 10 aylık ama hepsını bir cıkardı aksam yoktu ertesı gün bı baktım 4 tane aradan bı hafta gectı bı baktım +3 tane daha 7 oldu şimdi 1 yasında bu gunde 8. yı gordum huzursuzlugu varmı d vıtamınıne dıkkat edıyomusun?...

canım merak etme dişsiz kalan ınsan mı olmuş hiç 18 aya kadar cıkmayabılır normal bnm oğlumda geç çıkardı 10 aylık ama hepsını bir cıkardı aksam yoktu ertesı gün bı baktım 4 tane aradan bı hafta gectı bı baktım +3 tane daha 7 oldu şimdi 1 yasında bu gunde 8. yı gordum huzursuzlugu varmı d vıtamınıne dıkkat edıyomusun?...

tesekkurler canim yardimin icin. valla hic huzursuzlugu yok hic diste yok :)). dissiz dissiz simit bile yiyo..tum aile zeynonun dislerini bekliyor :))

tesekkurler canim yardimin icin. valla hic huzursuzlugu yok hic diste yok :)). dissiz dissiz simit bile yiyo..tum aile zeynonun dislerini bekliyor :))

Canım, diş çıkarma genetiktir diye biliyorum ben..Senin veya eşinin dişi geç çıkmışsa eğer bebeğinin de öyle olması muhtemel..Benim oğlum 8,5 aylık, henüz bizde de yok birşey..

benim oğlumda erken çıkarmıştı dişlerini. 6. ayında çıktı dişleri. normali 8 9 aylıkkenmiş söylediklerine göre. ne kadar güzel hiç sıkıntısı yok diyorsun. oğlum dişleri çıkarırken onunla birlikte ben de diş çıkardım. çok zorlandı. ateş ishal kusma. çok sıkıntılıydı
kızının dişli halini görmek isteriz :))))

Son düzenleme:
biz de geç çıkardık dişleri...13.ayda 1 tane,14 ayda 1tane,15.ayda 2 tane...sonra durdu...4tane ön dişlerle kaldık...18.aydayız diğerlerini bekliyoruz ama yok...ben de üzülüyorum bu konuda ama doktorlar 18 aylığa kadar hiç çıkmaması normal diyor .gerçekten hiç dişsiz insan yok çok şükür bekliycez artık napalım...

esim 14 aylikken dis cikarmis, esimle kizimin dogum tarihi ayni gun fakat 1 ay gecmesine ragmen hala dissiz. dissiz haline de pek alistik ama yine de artik gelseler fena olmaz.

Arkadaslar eminim hepinizin yavrusunun dısı vardır ve elbet bir gun çıkacaktır ama literatürde dissizlik vardır ve ismi adonti dir.. Ama korkmayın cok cok nadir görülür zaten beraberinde kalitimsal sorunları vardır bebegin.. Sizlerinizi gec te olsa cçıkar:16:

Canım benimkide 11 aylıkken basladı cpk panikliyordum beslenmesidinden diyemi diye cok iyi bir doktorum ne kadar gec cıkarsa o kadar iyi dedi için ferah olsun ;)

Merhaba benim bebegim 4,5 aylik surekli eli agzinda ve geceleri uykusundan uyanip surekli agliyor , merak ediyorum acaba dis birden mi cikiyor yoksa yavas yavas mi tecrubeli annelerden bilgi bekliyorum

Back