• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi dis cikarma

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

sevdayildizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
144
0
96
39
Hollanda
arkadaslar benim kizim 7 aylik ve ikig udr hzursuz laniyor ve emzigini disine surtuyor ne olursa ve bazen bsiey yokken agliyor yzude hep kziariyor ynaliz kac haftadir buyugunu yapiyor ama biraz sert ve kucuk erik seklinde ben diyrumki dismi ciakrtiyor acaba ama duydum eger dis cikartirsa ishal olurmus ama benimkinde bisey yok acaba ansil dis cikardigini tam anliyabilririm yardimci olursaniz sevinirim

canım her çocukta aynı olurmu bilmem ama mesela benim kız diş çıkarma dönemine kadar hiç ishal olmamıştı zaten uzun süredir de huzursuzdu ishal olunca acaba dedim zaten 1 saate kalmadan ateşlendi ilk dişi 3 günde çıktı valla baya zorlandık sonraki iki dişi daha rahat ama bakalım bundan sonrakiler nasıl çıkacak umarım rahat çıkarır ilkinde çok çekti bebeğim hiç bir şey yiyemedi iştahsız olurlar ve sürekli emmek isterler

canım benim kızım ilk dişini 9. ayda çıkarttı..şimdi 25 aylık 3yaşına girdi..bugün yine ateşlendi ve arkadaki azı dişini gösteriyo acıyo diye..sanırım dişleri tamamlıyo..seni anlıyorum canım zor bi durum..muhtemelen diş çıkarıyo..ağzı salya olduysa yani su gibi akıyosa ateşi varsa eliyle veya başka bişeyle dişini kaşımaya çalışıyosa diş çıkarıyodur..ishal bazı bebeklerde oluyo bazılarında olmuyo canım..

arkadaslar benım oglum 3,5 aylık emizk almıyodu ama bir kaçgundur emzıgı cok ozlemıs sekılde emıyo emerken kopartıcak azının suyu hıc durmuyo elıne bısey vereyım dırek azına goturuyor atesi çok arada basıyor feryadı aglıyor ama nasıl aglama ayaga kalkınca susuyor yatırınca yenıden aglıyo anlıyamadım lutfen bi çözum soyleyın denıyeyım yoksa delırıcemm yardım ıstıyorum

Back