diş çıkarma süreci

darlyda

Sevgiyumağı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.097
1.538
133
6.5 aylık oğlum sürekli huysuz son bir haftadır. Zaten huysuz zor bir bebekti artık gece uykularıda haram oldu yavrumun. Sanırım diş çıkarıyor sürekli el ağzında eline geçen herşeyle sağ tarafına götürüyor kaşıyor. Ağzına baktım sol tarafı şişmiş sağ tarafta daha belirgin bir şişlik yok ama sağı kaşıyor. Doktorumuz jel onermedi kimyasallardan ne kadar uzak tutsak o kadar iyidir dedi.

Ne yapabilirim oğlumun huysuzluğu icin tecrübeli anneler nolur bir akıl verin ilk bebeğim ve yanından bir saniye ayrılmama izin vermiyor hemen ağlıyor.

Yoksa doktorumla konuşup jel almalımıyım rahatlatır mı?

Havuç veriyorum eline onunla oyalanıyor şuan ama malesef uykusu hiç kalmadı buda daha agresif yapıyor.

soğanı rendeleyip dolaba atın soğuyunca suyunu sürün, aynı şekilde karanfil tanelerini ezip az zeytinyağı ile karıştırıp bir gün dolapta bekletiip masaj yaparak sürün,yeşil soğan da verebilirsiniz eline..

teşekkür ederim. Yeşil soğanın sap kısmımı dallarınımı? Kimi sapı diyor kimi dalı bir türlü cesaret edemedim ağzını yakar mı diye deneyeceğim.

Bir de tükürükleri arttı acaba dişin patlaması yakınmıdır?

Ek gıdaya geçmiştir dondurma kalıplarına meyve+yoğurt karışımı blender yapıp dondur ver eline. Soğuk iyi geliyor

Hiç belli olmaz Canım oğlumun altı aylıkken resmen önde belli oluyodu patladı patlıcak derken 9,5 aylık oldu yenş çıktı daha zor bi süreç Rabbim yardımcımız olsun inşallah

ben beyaz kalın kısmı veriyorum diğer tarafı kolay koparıyor.. beyaz bir görüntü var mı deri altında yoksa tamamen pembe mi yapı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…