diş çıkarma sırası

zeynomm

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
103
0
641
40
Diğer
arkadaşlar 14 aylık oğlumun alt 2 dişi çıktı ama üst dişlerinden sağdaki çıktı soldaki çıkmadan sağ yan çıkıyor normal mi sizce bilgisi olan varmı?

merhaba, benim de kızım 9 aylık. alt iki dişi çıktı, biz üst iki dişini beklerken üst yan dişi çıkmaya başladı. ben de merak ediyorum normal bişeymi acaba???

başka kimsenin böyle bir sorunu yok sanırım,başına gelen yada bu konuya dair bılgısı olan varsa ve bizide aydınlatırsa mutlu oluruz:)

Günümüz bebeklerinin çoğu bu durumla karşı karşıya. Tv de bi doktordan dinlemiştim ve bunun normal olduğunu, hatta şimdiki bebeklerin büyüdüklerinde 20lik diş çıkarmayacağını söylemişti. benim kızımda sırayla çıkarmadı dişlerini. Bizim zamanımızda ne devam sütleri vardı nede hormonlu gıdalar. en doğal besinlerle ellerinden geldiğince besledi bizi annelerimiz. Ama şimdi yok inek sütü kansızlık yapar devam sütü kullan, yok o mama kötü bu mama iyi, sebzeler deseniz hormon deposu... Söyliycek pek fazla bişey de yok aslında. Herşey ortada. İnşallah sağlıkla büyür tüm bebişlerimiz.

Son düzenleme:

çok teşekkürler biraz olsun içimi rahatlattınız doktora götürmeyi düşünüyordum,şuan bir süre daha beklemem gerektiğini anladım:))

merhaba, bebişim 9.ayını bitirmeden 6 dişimiz tamamlandı. çıkış sırası karıştı ama olsun. inşallah fazla sıkıntı çekmeden diğer dişlerinin çıkışı da tamamlanır.

bende şunu öğrendim ki endişelenmemek gerekiyormuş:))bizikılerde çıktı alahımıza şükür.çok mutluyuzzzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…