Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Dis Cikarma Konusunda bir sorum var ..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

bensibelim2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
3.378
1.598
123
42
Selam guzel anneler a.s.

Dun aksam esim bebegimizin agzinda disinin ciktigini fark etti hihoyyyt
Bebegim 6 bucuk aylik, ve hic ne atesi oldu ne de huysuzlugu..sadece ellerini emerdi ve damagini kasirdi, biz de daha cikmasina cok var saniyorduk

Neyse sorum su olacakti, damagina elledigimde alt damaginda sol tarafinda disini hissediyorum, acaba sadece tek disi cikacak sonra da yanindaki mi ? benim bildigim ikisi birden cikardi galiba

Lutfen beni bir bilgilendirirseniz cok sevinirim a.s. kaydirigubbakcemile5

benim kızımda 20 gün önce tek dişini çıkardı aynı sizinki gibi oldu elimize değince anladık diş çıkardığını.daha diğer dişlerde bi belirti yok yanındaki çıkar diyorlar genelde.
inşşşşş diğer dişleride ağrısız sızısız çıkar.

canım aynı an da çıkacak diye bişey yok arkalı önlüde çıkar çoğunluklada böyle olur zaten bizim ilkkinden sonara 2. dişimiz 2 hft.sonra çıktı...

bizimki 4 ay 3 haftalikken ilk disini cikardi. ikincisini o günden bei bekliyoruz. 3 hafta oldu. yeri kabarik, bebegim huysuz ama daha disi belirmedi malesef.

Benim oğlum beşbuçuk aylukken ilk dişini çıkardı sonra peş peşe diş çıkarmaya devam etti.değişiyor işte yorumlardan anlıyacağın kadarıyla bebekten bebeğe gelişim.

benim bebişinde ilk dişi 1 hafta önce patladı.bugün ateşlendi sadece biraz.huysuzluk varla yok arası :) bakalım nasıl atlatacağız yrn aylık geliişimi için sağlık ocağına götürücem doktorumuza sorucam bakalım ne önericek gerçi biz caljel almıştık ama bakalım işte.inş. bütün bebeişler sorunsuz geçirirler bu dönemi :))

benim kızımın üçüncü dişide çıktı artık dişi çıkacağını tahmin ediyorum.deli gibi ağlıyor susturamıyorum ertesi gün bi de bakıyorum diş çıkmış üçüde böyle oldu.tabii bide fazlaca saldırğanlık başlıyor neye yaklaşsa ısırmaya çalışıyor :))jel kullanmıyoruz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…