Diş çıkarma konusu yardım?

deli kizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
133
64
28
Hanımlar 9 aylık bebeğim var. Dişlerimiz henüz çıkmadı diş etleri bile kabarık değil. Kollarım yorulunca eskiden yere yatırırdım kendi kendine oynardı dönerdi emeklerdi. Beraber oyun oynardık keyifle. Şimdi yere yatırır yatırmaz ağlamaya başlıyor lavoboya bile zor gidiyorum çocuğun huyu birdenbire değişti anlam veremiyorum. Dis mi çıkariyor diyorum bakıyorum diş etleri bile kabarmamış ilk doğduğundaki gibi. Diş etleri kabarmadan dis çıkar mı? İlk bebeğim tecrübem yok. Sağlıklı olduğuna eminim. Su aralar hep miz miz huysuz takılıyor.

Atak haftası değilse diş döneminin etkisi. Damaklar tam patlamak üzereyken geceyi gündüzü birbirine katar önceki damaklara yerleşme evresindede mızmız olurlar. Bende kızımın alt dişi patlamıştı üstlere daha var diyordum bi baktım üstten diş patlamış.

Atak haftası olduğunu nasıl anlarım? Çabucak çıkıyor yani huysuzluguna anlam veremiyorum. İnsallaj çabucak çıkar

Atak haftası olduğunu nasıl anlarım? Çabucak çıkıyor yani huysuzluguna anlam veremiyorum. İnsallaj çabucak çıkar
İnternetten yazıp bakın çıkıyor. Kimisinin uzun sürüyor kimisinin bir anda belli olmaz değişir bebekten bebeğe ama dişler tamamlanana kadar huysuzluk oluyor genel olarak

Diştir Diş. Daha hiç cikmadiysa 1 tane patlasa biraz rahatlar bizimkide öyleydi hiç
Kizariklik filan yok ama hep huysuzdu huzursuzdu Bi sabah Bi baktım inci tanesi gozukmus öyle oluyor kimi bebek

Benim bebeğim ilk dişini 11 aylıkken çıkarmıştı o zamana kadar her huysuzluğunu diş çıkarmaya yoruyorduk ama ortada ne gelen ne giden olurdu. Sizin bebeğiniz de zor diş çıkaran bebeklerden galiba biz hala korkuyoruz yeni diş çıkacak olsa memeye düşkünlüğü artıyor uyutmuyor. Biraz sabırlı olmaktan başka bir çözüm yok gibi maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…