Çocuk Hastalıkları Diş çıkarma kaşıma vs

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
Kızlar erken gerçi daha ayın 1 inde 4 aylı oluyo benim miniğim de yumruk hep ağızda kaşır gibi,,refleks dedi dr tamam da bu dişleri çıkan var mı?bu aylarda yani çıkmadan ne zaman önce kaşınmalar başlıyo ??

bu konuda bi bilgim yok ama benim kizim da ne zaman ac olsa ozaman iki elini bir sokuyo agzina... karni tok olunca da yapiyo ama o da cocuklarin emme istegini gideremedikleri icin oluyomus... emzik kullanmiyosan emzige alistir derim.; cunku parmagini emmek emzik emmekten daha cok damak yapisini bozuyomus.. bize doktorumuz oyle dedi...

benim doktorum hani dis kasimak icin oyuncaklar olurya ici su dolu,onlarin aslinda zararli oldugunu soyledi ,cocuk disiyle delebilir ve bogulabilirmis....
bebegin mendilini nemli olarak buzdolabina koyun ve sogudumu verin eline ,hep soguk ve islak olmasi inanin daha cok hosuna gidiyo....doktorum demisti...

benim oglum cok severdi,deneyin sizde...........

cnm en az 1 ay öncesinden başlıyormuş bu diş kaşınmları.benim kızım 4 ayı doldurdu 1 aydır elleri ağzında ve zman zaman acısı oluyo ağlıyo.babamız 4 aylıkken çıkarmış.sanırım bizimki de 1 aya kadar çıkaracak en fazla :) kalgel diye merhem var.ondan alıp dişetlerine sürebilirsin rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…