Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diş Çıkarma Döneminde ne kullandınız neler yaptınız
Diş Çıkarma Döneminde ne kullandınız neler yaptınız.Çok zorlanıyor bebişim. Doktorumuz Camilia ya da Osanit alın dedi ama kullanan var mı almaya değer mi?
Diş Çıkarma Döneminde ne kullandınız neler yaptınız.Çok zorlanıyor bebişim. Doktorumuz Camilia ya da Osanit alın dedi ama kullanan var mı almaya değer mi?
Kehribar kolye takıyoruz taktıktan sonra hiç zorlanma olmadı üstelik şuan üstten iki köpek dişi iki azı alttan 2 köpek diş 2 azıyı aynı anda çıkarıyor zorlanma yok denecek kadar az sadece daha sık meme emme isteği var daha önce kehribar takmadan önce böyle çok çıkmadı dişi ve daha çok zorlandı
İlk oğlumda diş jeli kullanmayı denemiştim onda alerji yapmıştı bu yüzden ikincide kehribar aldık doktor diş jelleri içindeki şeylerden herhangi biri alerji yapabilir demişti hepsinin içerigi de neredeyse aynı olduğu için başka marka da kullanamıyorduk
Karanfil yağı denediniz mi, karanfilleri havanda ezip üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyun, bir gece bekletin sürün, kızımda böyle yaptık, Dr bu şekilde önerdi
Hemen tetagil alin osanit de iyidir. Biz tetagil kullaniyoruz cok cok rahat atlatiyoruz masallah diyim gunde 6 kez verebiliyorsunuz zaten bitkisel bir urun ilac degil kesinlikle. Eczane de daha pahali ben trendoldsn aliyorum. Gecmis olsun.
Hemen tetagil alin osanit de iyidir. Biz tetagil kullaniyoruz cok cok rahat atlatiyoruz masallah diyim gunde 6 kez verebiliyorsunuz zaten bitkisel bir urun ilac degil kesinlikle. Eczane de daha pahali ben trendoldsn aliyorum. Gecmis olsun.
Biz de 5-6 aylikken vermistik ilk disler ciktiginda. Gercekten cok rahatlatiyor biz anlamadik bile dislerin patladigini hergun duzenli veriyoruz cunku.
Ben ilaç önerisi yapamam kullanmadım ama soğuk havuç falan veriyordum disledikce rahatliyordu kesemedigi içinde çok sorun olmuyordu yine de takip etmekte fayda var dişler çıkmaya başladıysa koparabilir, temiz bı ağız mendilinin bı ucunu sevdiği bı sıvı sürüp sütunuz olabilir bı meyvenin suyu olabilir dolapta soğutup ya da biraz dondurup onu surebilirsiniz dişlerine tadını alınca kendi alır zaten soğuk kompres oldukça rahatlatıyor, çok kötü durumlarda alternatif aklınızda bulunsun