Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kehribar kolye takıyoruz taktıktan sonra hiç zorlanma olmadı üstelik şuan üstten iki köpek dişi iki azı alttan 2 köpek diş 2 azıyı aynı anda çıkarıyor zorlanma yok denecek kadar az sadece daha sık meme emme isteği var daha önce kehribar takmadan önce böyle çok çıkmadı dişi ve daha çok zorlandıDiş Çıkarma Döneminde ne kullandınız neler yaptınız.Çok zorlanıyor bebişim. Doktorumuz Camilia ya da Osanit alın dedi ama kullanan var mı almaya değer mi?
İlk oğlumda diş jeli kullanmayı denemiştim onda alerji yapmıştı bu yüzden ikincide kehribar aldık doktor diş jelleri içindeki şeylerden herhangi biri alerji yapabilir demişti hepsinin içerigi de neredeyse aynı olduğu için başka marka da kullanamıyordukDiş Çıkarma Döneminde ne kullandınız neler yaptınız.Çok zorlanıyor bebişim. Doktorumuz Camilia ya da Osanit alın dedi ama kullanan var mı almaya değer mi?
Kaç aylık peki. Benim oğlum 5 aylık şuan ve damakları inanılmaz kaşınıyor sinir krizi geçiriyor adeta.Hemen tetagil alin osanit de iyidir. Biz tetagil kullaniyoruz cok cok rahat atlatiyoruz masallah diyim gunde 6 kez verebiliyorsunuz zaten bitkisel bir urun ilac degil kesinlikle. Eczane de daha pahali ben trendoldsn aliyorum. Gecmis olsun.
Biz de 5-6 aylikken vermistik ilk disler ciktiginda. Gercekten cok rahatlatiyor biz anlamadik bile dislerin patladigini hergun duzenli veriyoruz cunku.Kaç aylık peki. Benim oğlum 5 aylık şuan ve damakları inanılmaz kaşınıyor sinir krizi geçiriyor adeta.